En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ticaret merkezi olacak

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, siyasi tecrübeleri ile Kırıkkale’ye sorunsuz altyapı, 24 saat kesintisiz belediyecilik hizmeti vadediyor.
Bu haber 80 kere okunmuş. 14.12.2023 Perşembe 22:33

KIRIKKALE AÇIKLAMALARI

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, siyasi tecrübeleri ile Kırıkkale’ye sorunsuz altyapı, 24 saat kesintisiz belediyecilik hizmeti vadediyor. Kırıkkale’nin yetiştirdiği siyasiler arasında bulunan ve yaptığı çalışmalar ile dikkat çeken Bahattin Akyön, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Kırıkkale Belediye Başkanlığı’na talip oldu. Akyön’ün en büyük hedefi ise insanların yaşamaktan zevk aldığı bir Kırıkkale inşa etmek.

 

TANITIM ÇALIŞMASI OLDU

Kırıkkale’de doğan ve lise ve üniversite eğitimini Kırıkkale’de tamamlayan Akyön, spor alanında hazırladığı ve yürüttüğü projeler ile uluslararası alanda birçok ödüle layık görüldü. Okul hayatının ardından Kırıkkale’de siyasete başlayan Akyön, danışmanlıkla başladığı görevine Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı, Suudi Arabistan Cidde Basın Ataşesi olarak devam etti. En büyük dileğinin önce allahın sonra Türk Milleti’nin takdirini kazanmak olduğunu vurgulayan Akyön, Cidde Basın Ateşeliği yaptığı süre boyunca Arap dünyası ve Türkiye arasında ilişkilere büyük katkı sağladı. Yaptığı çalışmalar ve kurmuş olduğu bağlantılar ile Türkiye’deki çok sayıda şehre dışarıdan resmi heyetler getirerek Türkiye ve Kırıkkale’nin tanıtımına önemli katkılarda bulundu.

 

KÜLLİYE YAPTIRDI

Siyaset ve bürokrasi dışında yazarlıkla ilgilenerek, üç kitap yayınladı. Yazarlık serüvenini de, “ Üçüncü kitap da çok yakında piyasaya çıkacak inşallah. Bu çaba da insanlara faydalı olmak hissiyatımızın ve dinimize duyduğumuz hayranlığın neticesi olarak şekillendi” sözleriyle ifade ediyor. Kırıkkale’ye kazandırdığı Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi, Siyer-i Nebi ve Mushaf-ı Şerif Müzeleri ile Anadolu’nun en büyük külliyesini inşa eden Akyön, milli ve manevi değerlerin yaşatılması adına büyük çaba sarf etti. Kırıkkale’ye yaraşır bir eserle ilki başardı. Aynı zamanda Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı,olarak görevine devam ediyor. Kırıkkale’nin tanıtımı için Road Race Kırıkkale Uluslararası Bisiklet Turu gibi büyük ve önemli bir organizasyonun Kırıkkale’de yapılmasını sağladı.bahattin-2.jpg​​​​​​​

 

AKYÖN PROJE ADAMI

Teşkilat geçmişi olan Akyön, Kırıkkale ve Ankara’daki belediyelerde çok önemli görevlerde bulundu. Bu işleri yaparken her zaman önceliği hemşerileri Kırıkkaleliler oldu. Belediyelerde görev yaparken getirdiği yenilikler, projeler, ilkler hala belediyelerde uygulanmaya devam ediyor. Kendisinden “Proje Adamı” diye de bahsedilen Akyön’ün, “ Adalet Bakanlığı ile “Ceza Değil Eğitim”, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile” Bisikletim ve Ben - Bisiklet Yolları”, “Tarihin Destanı Çanakkale’yi Unutmadık”, “11 Şehit 11 Selvi”, “Her Fidan Bir Can”, AB Eğitim Projesi ile “Gençler AB Yolcusu”, “Tatil Kitabınız Bizden”, “Torunlarından Dedelerine Mektup” ve “Ramazan Davulcusu Seçme Sınavı”ndan, “Ortadoğu-Türkiye Gazeteciler Buluşması”na kadar birçok projede imzası var.

 

BENİ BEN YAPAN KIRIKKALE

Katıldığı her programda Kırıkkaleli olduğunu özellikle vurgulayarak, “Beni ben yapan yer Kırıkkale. Ben Kırıkkale’nin bir evladı olmaktan mutluyum ve çok gururluyum. Hemşehrilerim bilir görev yaptığım her kurumda düzenlediğim her projeye Kırıkkale’mizi dahil ettim ya da Kırıkkale’de yapılan faaliyetler tertip ettim” diyor. Kırıkkale’yi bir dünya şehri olarak görmek istiyor. Bu sebeple 2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler için Ak Parti’den Kırıkkale belediye başkanlığına aday adayı oldu.

 

DÜNYA ŞEHRİ OLMALI

Kırıkkale bir cevher olduğunu ve bu cevherin tam olarak farkına varılamadığını vurguluyor. Göreve geldiği taktirde daha büyük, daha gelişmiş, daha huzurlu, yeşil, müreffeh, sorunsuz bir altyapısı olan, sularının şırıl şırıl aktığı, insanlarının yaşamaktan zevk aldığı bir Kırıkkale inşa etmenin en büyük amacı olduğunu özellikle belirtiyor. Ayrıca Kırıkkale’nin bir yandan daha yeşil bir yan​​​​​​​dan daha sosyal bir yandan daha büyük bir şehir olacağını söyleyen Akyön, "Benim Kırıkkaleli hemşerilerim, emmim, dayım evden çıktığında toplu taşımayla şehrin bir ucundan öteki ucuna sorunsuz gidebilecek, büyük parklarda dinlenirken, cıvıl cıvıl eğlence parklarında gençler zaman geçirecek, Ankara’da, Amsterdam’da, Londra’da ya da Cidde’de ne varsa burada da olacak. Büyük ve insanların yaşamaktan zevk aldığı, mutlu olduğu, gurur duyduğu bir şehir. Neden Kırıkkale bir dünya şehri olmasın, demiyorum. Kırıkkale bir dünya şehri olmalı, diyorum. Bunu hak ediyor diyorum” ifadelerini gururla dile getiriyor.

 

24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET

Başkanlık için sahada sürekli vatandaşla temas halinde olan ve esnafın derdini dinleyen Akyön,Kırıkkale için hazırladığı projelerini de bizimle paylaştı. Yüzlerce projeyi incelediğimizde Kırıkkale’nin kronik sorunlarına müdahale edeceğini gördük. Kırıkkale’de her kesimin faydalanacağı spordan eğitime, sağlıktan sosyal hizmetlere, kadınlara, çocuklara, gençlere, emeklilere, esnafa hepsinin ayrı ayrı hayatına dokunacak projeler bunlar. “Kırıkkale’nin çehresini değiştirecek. 24 saat kesintisiz belediyecilik hizmeti vereceğiz. aldığımız her işte durmadan çalışarak güzel işlere imza attık. Kırıkkale’de daha güzel işler yapacağız” diyen Akyön’ün adaylık için sahada çalışmalarını sürdürüyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir