En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Balışeyh’te inceleme

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, şehrin dört bir yanında olduğu gibi ilçelerde de gezilerini sürdürüyor.
Bu haber 478 kere okunmuş. 30.03.2021 Salı 19:04

İNCELEME ZİYARETİ

İlçe ziyaretleri kapsamında Balışeyh ilçesini ziyaret eden Vali Yunus Sezer, Kaymakam Vekili İbrahim Gökçe'den ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Balışeyh Halk Eğim Merkezini ziyaret ederek, kursiyerlerle bir süre sohbet eden Sezer, kursiyerlerce ürelen el emeği göz nuru el işlerinden dolayı tebrik e.

 

MUHTARLARI DİNLEDİ

Sezer, Balışeyh ilçe ziyaretleri kapsamında muhtarlarla toplanda bir araya geldi. Vali Sezer başkanlığında, Kaymakam, İl Genel Meclis Başkanı ve Üyeleri ile Balışeyh Belediye Başkanı ve ilgili kurum müdürlerinin de kalımları ile gerçekleşen toplanda, bir önceki yılda ilçeye yapılan hizmetler değerlendirilerek, muhtarların istek ve önerileri dinlendi.

 

MÜZİK SINIFI AÇILDI

Balışeyh ilçe ziyaretleri kapsamında TOKİ Şehit Gazi Gürsoy Ortaokulu ve Balışeyh İmam Hap Ortaokulu Müzik Etkinlik Sınıfının açılışını gerçekleştiren Sezer, öğrenciler tarafından sunulan mini konseri dinledi. Renkli görüntülerin yaşandığı açılışta Sezer, her alanda olduğu gibi eğim alanında yapılan yarımların çok önemli olduğuna dikkat çekti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir