En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Borsa’ya ziyaret

İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer’e iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Bu haber 225 kere okunmuş. 25.02.2022 Cuma 18:05

MÜDÜR ZİYARET ETTİ

Koronavirüs pandemisi dolayısıyla iadeyi ziyaretlerini bir süre ertelemek zorunda kalan Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer’e iadeyi ziyarette bulundu. İl Emniyet Müdürü Bulut’u makamında ağırlayan Başkan Sümer, borsanın çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdi. Bulut, Kırıkkale’de mevcut olan huzur ve güven ortamının sürdürülebilirliğini sağlamak adına çalışmalarına devam ettiklerine işaret etti.

 

GÖRÜŞME YAPTILAR

Kırıkkale’nin, vatan, millet, bayrak, huzur ve güvenlik konusunda hassasiyeti olan vatandaşlardan oluştuğuna dikkat çeken Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, güvenlik açısından zaten Türkiye’nin en huzurlu illerinden birisi olan Kırıkkale de bu huzur ortamının devam etmesi konusunda üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Sümer, “Çok şükür en huzurlu illerden biriyiz. Bu huzurlu ortamın devam etmesi için, huzurun ilimizin her tarafında, ülkemizin her köşesinde devam etmesi için üzerimize düşen sorumlulukların yerine getirilmeye devam edeceğiz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir