En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

CHP’li çıkarması

Kırıkkale'de ağırlıklı olarak CHP saflarında siyaset yapan bir grup CHP'li, eski Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Murat Karayalçın'ı Keskin Taş Mektep de ağırladı.
Bu haber 219 kere okunmuş. 08.10.2021 Cuma 17:56

Kırıkkale'de ağırlıklı olarak CHP saflarında siyaset yapan bir grup CHP'li, eski Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Murat Karayalçın'ı Keskin Taş Mektep de ağırladı. Pekdoğan'ın koordine ettiği akşam yemeğinde bir araya gelen grubun gündeminde Kırıkkale ve Türkiye'de meydana gelen siyasi gelişmeler oldu.

 

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Programa CHP saflarında Kırıkkale'de siyaset yapan Kırıkkale eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan, eski Milletvekili Kemal Albayrak, Sadık Avundukluoğlu, Hakan Yurdakul,  Met Mertcan, Yaşar Ulusoy, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, Ankara Keskinliler Dernek Başkanı Mehmet Özden, Keskin MHP eski İlçe Başkanları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iki danışmanı ve partililer ve davetliler katıldı. CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal meclis çalışmalarından dolayı programa katılmadı. Dört saat süren toplantıda Taşan Kardeşler müzik ziyafeti verilirken, konuklara Keskin tava ikram edildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir