En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Delice’ye 112 istasyonu

Sağlık Bakanlığı tarafından sağlık hizmetlerinin daha hızlı şekilde ilerleyebilmesi amacıyla ve olaylara daha hızlı...
Bu haber 1640 kere okunmuş. 24.12.2020 Perşembe 18:00

Sağlık Bakanlığı tarafından sağlık hizmetlerinin daha hızlı şekilde ilerleyebilmesi amacıyla ve olaylara daha hızlı müdahale edilebilmesi amacıyla hafif çelik taşıyıcılı ön üretimli prefabrik 112 Acil sağlık hizmetleri istasyonu yapılacak.

 

SAĞLIK ÇALIŞMASI

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, “İlçemize hafif çelik taşıyıcılı ön üretimli prefabrik 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu yapım ihalesi yapılmış olup yer tesliminden itibaren 60 gün içinde hizmete açılacaktır. Milletvekilimiz Ramazan Can’a bize verdiği destekler için ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun. İnşallah daha güzel hizmet ve yatırımları yapmak için elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğiz” dedi.

 

ÖZDEM BİLGİ VERDİ

Bir yandan koronavirüs ile mücadele bir yandan farklı alanlarda hizmet yaptıklarını dile getiren Başkan Özdem, “Hep birlikte ilçemizin daha iyi yerlere gelmesi amacıyla çalışma sergiliyoruz. Devletimizin sağlık, ekonomi, eğitim ve farklı alanlardaki yatırımlarını ilçemize kazandırmaya, bölgemizin daha da gelişmesinin mücadelesindeyiz. Belediye olarak halkımızın bize güvenini asla boşa çıkartmadan vaz gücümüzle, büyük özveriyle hizmet gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir