En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İşçiye % 14.5 zam

Yahşihan Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Bu haber 242 kere okunmuş. 12.02.2020 Çarsamba 07:48

Yahşihan Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 12 işçiye yüzde 14.5 oranında zam yaptıklarını belirtirken, bu oranın Türkiye'deki belediye arasında tek olduğunu belirtti.

 

 

SÖZLEŞME İMZALANDI

İmza töreninden önce Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz konu hakkında açıklama yaptı. Türkyılmaz, "Yahşihan Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında yapmış olduğumuz toplu iş sözleşmesine hepiniz hoş geldiniz. Yahşihan Belediyesi olarak 12 mesai arkadaşımızla beraber 2 yıllık toplu iş sözleşmesi yapmaktayız. Türkiye'de yüzde 14.5  olarak işçimize zam yaptık. 2 yıl içerisinde 14.5 olarak vereceğiz” dedi.

 

HAYIRLI OLSUN

Türkyılmaz açıklamasının devamında ise "Hem mesai arkadaşlarımızın üniversiteye giden çocukları varsa 500 TL eğitim yardımı her yıl. Liseye giden her bir öğrencimize 250 tl ilk öğretim okuluna giden öğrenci kardeşlerimize 200 tl yine aynı zaman yemek parası. Ramazan ayında 2 yevmiye ramazan ikramiyesi Kurbanda da Allah nasip ederse kurban ikramiyesi 4 yevmiye olarak sözleşmemize imzalıyoruz. Hem mesai arkadaşlarımıza hem Yahşihan'a hem de işçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.''dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir