En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Keskin’de Aşure günü

Keskin Kaymakamı Tekin Erdemir, Muharrem ayı nedeniyle İlçe Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen aşure dağıtım etkinliğine katıldı.
Bu haber 482 kere okunmuş. 19.09.2019 Perşembe 16:58

Keskin Kaymakamı Tekin Erdemir, Muharrem ayı nedeniyle İlçe Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen aşure dağıtım etkinliğine katıldı. İlçe Gençlik Merkezi bahçesinde yapılan etkinliğe Kaymakamımız Tekin Erdemir, Belediye Başkanı Dede Yıldırım, kurum müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

EN ÖNEMLİ SİMGESİDİR

Aşure kazanının başına geçip etkinliğe katılan öğrencilere aşure ikramı yapan Kaymakam Erdemir; "İçinde bulunduğumuz Muharrem ayı; tarihimizde ve kültürümüzde önemli bir yeri olan ve bir çok önemli olayın vuku bulduğu  mübarek bir aydır. Muharrem ayı  aşure ayıdır. Aşure millet olarak birlik ve beraberliğimizin, paylaşma ve dayanışmamızın en önemli simgesidir. Kaynaşma, kardeşlik ve komşuluk duygularını pekiştirme amacını içinde taşıyan  bu ayda kırgınlıkların bir yana bırakılması gerekir" dedi. Aşure etkinliğini yapan Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Yıldırım'a  teşekkür eden Kaymakam Erdemir" Herkesin Muharrem ayını ve Aşure Gününü tebrik ederim deyip yapılan bu güzel etkinliği  Allah kabul etsin temennilerinde bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir