En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Keskin’e müjdeli haber

Keskin ilçesinde yenilenen seçimlerde ilçeye gelerek seçim çalışmasına katılan ve kendisine iletilen talepler konusunda söz veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un o talepler ve sözler için gerekli talimatları verdiğini açıkladı.
Bu haber 718 kere okunmuş. 28.07.2019 Pazar 15:31

İLÇE İÇİN ÖNEMLİ GELİŞMELER

Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı için Ankara’da olan AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u da ziyaret etti. Keskin ilçesinde yenilenen seçimlerde ilçeye gelerek seçim çalışmasına katılan ve kendisine iletilen talepler konusunda söz veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un o talepler ve sözler için gerekli talimatları verdiğini açıkladı. Başkan Dağdelen, Bakan Kurum ile görüştü ve Bakan’ın kendisine ilettiği müjdeli haberleri Keskin ve Kırıkkale ile paylaştı.

 

BAKAN TALİMATLARI VERDİ

Bakan Kurum’un ilçe belediyesi için gerekli olan temizlik araçlarının onayını verdiğini, su temini konusunda sorunun giderilmesi için de talimatlar verdiğini, ayrıca Millet Bahçesi yapımı için de talimatı olduğunu açıklayan Başkan Dağdelen, bu gelişmelerin ilçe için umut verici olduğuna işaret etti. Dağdelen, Bakan’ın konuyu yakından takip ettiğini ve kendisinin de takip etmesinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

 

DAĞDELEN GELİŞMEYİ ANLATTI

Başkan Dağdelen, bu önemli gelişmeler konusunda bilgi verdi ve “Keskin’de verilen sözlerin takipçisiyiz. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Seçimler sırasında Keskin ilçemize yaptığı ziyarette hemşehrilerimize verdiği sözü yerine getirdi. Temizlik araçlarının onayını verdiği müjdesini bizimle paylaştı. Temizlik araçları inşallah en kısa zamanda Keskin’de hizmete girecek. Diğer taraftan su temin sorununun giderilmesi ve Millet Bahçesi ile ilgili de gerekli talimatları verdiğini, konuyu yakından takip ettiğini ve bizim de takibimizden memnuniyet duyduğunu ifade etti” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir