En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Özel İdare’de toplantı yaptılar

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve İl Başkanı Nuh Dağdelen, Özel İdare’de gerçekleştirilen toplantıya katıldı ve köy yatırımları konusunda bilgiler aldı.
Bu haber 661 kere okunmuş. 06.03.2019 Çarsamba 14:17

YATIRIMLAR ANLATILDI

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde köy yatırımları konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Özel İdare Genel Sekreterliğinde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İl Başkanı Nuh Dağdelen, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara katıldı. Vali Yardımcısı Osman Akbaş’a bağlı olan kurumun çalışmaları ve yatırımları anlatılırken, özellikle köy yatırımları konusunda bilgilendirme yapıldı. Yatırım programına alınan kimi konular ile ilerlemekte olan bazı yatırımların ne aşamada olduğu konusunda Can ve Dağdelen bilgilendirildi.

 

DAĞDELEN BAŞARILAR DİLEDİ

Toplantı ve yatırımlar konusunda bilgi veren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Köylerimize yapılan yatırımlar artarak devam ediyor. 2019 yılında yatırım programında yer alan köylerimizdeki hizmetler hakkında bizleri bilgilendiren Vali Yardımcımız Osman Akbaş ve tüm Kırıkkale İl Özel İdare Müdürlüğü çalışanlarına başarılar diliyorum” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir