En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

SP’de bayram töreni

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
Bu haber 331 kere okunmuş. 14.08.2019 Çarsamba 22:30

KARDEŞLİK İKLİMİ OLMALI

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, yayımladığı mesajla tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Vurgun, “Bayramların bize verdiği en önemli mesajlardan birisi; kavgaları bir kenara bırakıp kardeşliği tesis etmemizdir. İnanıyorum ki bayramlar bu gönül dirilişine vesile olacaktır, birlik ve kardeşlik iklimi, Edirne’den Kars’a, Hatay’dan Sinop’a bütün coğrafyamızda sağlanmış olacaktır, çünkü bayram yakınlaşmaktır” dedi.

 

BAYRAM YAKINLAŞMAKTIR

Kurban mesajında Faruk Vurgun, “Bugün kini, hırsı, adaletsizliği, hoşgörüsüzlüğü terk edip yerine kardeşliği, tevazuyu, adaleti, hoşgörüyü tesis etme günüdür. Bu anlayış üzere ifa ettiğimiz kurban ibadetimizin Cenab-ı Hak katında makbul olmasını diliyorum” dedi. Bayram mesajının devamında Vurgun, “Bayramların bize verdiği en önemli mesajlardan birisi; kavgaları bir kenara bırakıp kardeşliği tesis etmemizdir. İnanıyorum ki bayramlar bu gönül dirilişine vesile olacaktır, birlik ve kardeşlik iklimi, Edirne’den Kars’a, Hatay’dan Sinop’a bütün coğrafyamızda sağlanmış olacaktır, çünkü bayram yakınlaşmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bütün insanlığın saadetine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

MİLLİ BİRLİK, BÜTÜNLÜK

Faruk Vurgun, “Bayramlar;  dostluk ve kardeşlik duygularının canlandığı, yardımlaşma ve dayanışma  geleneğinin yaşatıldığı,  birlik ve beraberlik bilincinin ön plana çıkartılarak toplumsal barışın tesis edildiği güzide zaman dilimleridir. Milli birlik, bütünlük ve kardeşliğe ziyadesiyle ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak sevgiyle, hoşgörüyle tam bir kaynaşma ve birliktelik ruhuyla hareket etmeli ve sürekli dayanışma içinde olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini, milli birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin artmasına vesile olmasını temenni eder başta Kırıkkaleli  aziz hemşehrilerim olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarının ve basınımızın değerli mensuplarının Kurban bayramını kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir