En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Spor Bakanı ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, önceki akşam Kırıkkale’ye gelerek, Karakeçili ve Hacılar’da seçim ziyaretlerinde bulundu ve partisinin adaylarına destek istedi.
Bu haber 625 kere okunmuş. 25.03.2019 Pazartesi 09:20

KIRIKKALE’YE GELDİ

Yerel seçimde son haftaya girilirken, Kırıkkale’nin önceki akşam sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, önceki akşam Kırıkkale’ye gelerek, Karakeçili ve Hacılar’da seçim ziyaretlerinde bulundu ve partisinin adaylarına destek istedi. Partisinin adaylarına destek vermek amacıyla Kırıkkale’ye gelen Bakan Kasapoğlu, Kırıkkale’deki karşılama töreninden sonra Hacılar Beldesi’ne geçti. Burada, meydana kurulan standa vatandaşlara hitap eden Bakan, partisinin adayına destek istedi.

 

HACILAR ZİYARETİ

Ziyaret konusunda bilgi veren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, “HACILAR Coşkulu... HACILAR Hazır... Hacığlar tamam inşallah… Hacılarlı hemşehrilerimizin coşkusu, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu mutlu etti, bizleri gururlandırdı. Hacılar’da bir kez daha AK Parti kazanacak, Hacılar’da bir kez daha samimiyet ve gayret kazanacak” dedi. Hacılar’da vatandaşlara hitap eden Bakan Kasapoğlu, seçimin önemini anlattı ve herkesin AK Parti’ye destek olmasını istedi.

 

KARAKEÇİLİ ZİYARETİ

Daha sonra beraberindekilerle Karakeçili ilçesine geçen Bakan Kasapoğlu burada da ilçe sakinlerine hitap eden bir konuşma yaparak, seçimin önemini anlattı ve partisinin adayına destek istedi. Karakeçili ziyareti konusunda da bilgi veren İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Maşallah KARAKEÇİLİ... Karakeçili bizi bir kez daha tüm samimiyeti ve coşkusu ile karşıladı. Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu hemşehrilerimizle buluştu. Karakeçili tamam inşallah” dedi. Bakan Kasapoğlu, Karakeçili ziyaretinin ardından Ankara’ya döndü. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir