En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yılmaz’dan esnaf ziyareti

Kırıkkale CHP Milletvekili Ahmet Önal ve İyi Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, Barbaros Hayrettin Caddesi ve Atatürk Bulvarı esnaflarını ziyaret etti.
Bu haber 765 kere okunmuş. 10.02.2019 Pazar 13:57

ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

İyi Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Mahir Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam  ediyor. Önceki gün Kırıkkale CHP Milletvekili Ahmet Önal, Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çimen ve beraberindeki heyet ile Barbaros Hayrettin caddesi, Atatürk bulvarı esnaflarını ziyaret eden Yılmaz, esnaflar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Vatandaşlar ile bire bir tokalaşan ve kucaklaşan Başkan adayı Mahir Yılmaz, ‘millet ekmek derdinde. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği bu seçime bağlı. Bugüne kadar ne lütfedildi ise hep razı oldunuz.  Artık razı olmayın, mücadele edin. İkaz ettiniz anlamadılar. Şimdi beraber olma, birlikte ders verme zamanıdır” dedi.

 

HERKESİN VEBALİ VAR

‘Memleket için, çocuklarımız için, gençlerimiz için bugün gerekli ikazını yapmaz halen lütuflarına razı olursanız şikayetiniz, sıkıntılarınız daha çok artacaktır” diyerek sözlerine devam eden Başkan Adayı Yılmaz, ‘Herkesin vebali var. Sizin bende benim sizde, gençlerin hepimizin üzerinde büyük vebali var. Memleket bizim memleket. O nedenle iyi düşünüp vebal almamalısınız’ dedi. Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ise, ‘seçmene rağmen siyaset yapılmaz. Fatura keser. 24 Haziran’da milletimiz mesajını verdi. Ama halen algılanmamış. Kırıkkale’yi yıllar yönetiyorlar ama halen değişen bir şey yok. Sıkıntılar bitmiyor. Her gittiğimiz yerde yönetenlerden şikayet geliyor. Allah’ın izniyle o şikayetler Mahir beyin yönetiminde sona erecek. Millet hizmet ile tanışacak. Bende kendisine kefilim’ dedi.

 

HERKES DERTLİ

‘Bakın herkes şikayetçi. Esnaf, memur, işçi, emekli herkes dertli. Ev hanımlarının mutfaklarında yangın var” şeklinde sözlerine devam eden Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, ‘canı gönülden istedikten sonra üzerinden kalkılamayacak hiçbir sorunumuz kalmaz. Vicdanınıza elinizi koyun. Kalbinizle düşünün. Kırıkkale’nin eksiklerini gözünüzün önünden geçirin. Başkan adayımız Mahir beyi size sizi Allaha emanet ediyorum. Sizlere güveniyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir