Ödülü yarışma

YARIŞMA YAPILIYOR
Kırıkkale; son dönemde yapılan çalışmalar neticesinde Çeşnigir Kanyonu, Oba Köy, Yeşil Vadi, Balışeyh Dinek Dağı Atlı Safari ve Doğa Parkı, Keskin Dinek Yöresel Yemekler Gastronomi Merkezi, Dinek Yöresel Ürünler Satış Merkezi, vb. birçok tesise kavuşmuş, böylece il hem Kırıkkale’de yaşayanlar hem de başta Ankara olmak üzere komşu ve çevre illerde ikamet edenler için keşfedilecek yeni bir cazibe merkezi haline geldi.
DEĞERLER TANITILACAK
Bu çerçevede, Kırıkkale’nin mevcut tarihi, doğal, kültürel değerleri ve turizm açısından son dönemde yaşanan yeni gelişmelerin bilinirliğinin artırılması, geniş kitlelere duyurulması amacıyla, Bakanlığın desteği ve Kırıkkale Valiliği işbirliği ile bir fotoğraf yarışması düzenlenmesi kararlaştırıldı. Yarışma kapsamında ilin turizm yönünden potansiyel taşıyan tarihi, doğal ve kültürel değerlerinin dört mevsim fotoğraflanması bekleniyor.
YARIŞMA BİLGİSİ VERİLDİ
AHİKA tarafından yapılan açıklamada, “Kırıkkale’de Sonbahar, Kırıkkale’de Kış, Kırıkkale’de İlkbahar, Kırıkkale’de Yaz olmak üzere 4 farklı kategoride ilan edilen yarışmada katılımcılar tarihi ve doğal varlıklar ile birlikte, şenlik, festival, yöresel halk oyunları, yöresel yemekler, düğünler, el sanatları, ürün hasadı, yerel halkın mevsimsel faaliyetleri ve günlük yaşantısı gibi kültürel zenginlikleri, tabiatın 4 mevsim renklerini, yaban hayatını, endemik türleri, doğa sporları aktivitelerini objektiflerinden yansıtarak yarışmaya katılabilirler. Fotoğraflanacak konular bunlar ile sınırlı değildir. Katılımcılar, turistik potansiyel taşıyan diğer unsurlara da fotoğraflarında yer verebilirler.
SON KATILIM TARİHİ 15 EKİM
Her bir kategori için ayrı ayrı olmak üzere; Birincilik: 5 bin TL, ikinciliğe 3 bin TL, üçüncülüğe 2 bin TL, AHİKA özel ödülü ise bin TL. Sergileme (her kategori için en fazla 50 adet, toplam en fazla 200 adet): 250,00.-TL ödül verilecektir. 29 Ekim 2020 tarihinde ilan edilen yarışmaya son katılım tarihi 15 Ekim 2021 olarak belirlenmiştir. Sonuçlar 29 Ekim 2021 tarihinde ilan edilecektir” ifadesine yer verildi.
YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış 'İLK YORUMU SEN YAP'
Bunlar da ilginizi çekebilir
ÇOCUKLARA ETKİNLİK
Kimeski Mahallesi Muhtarı Hatice Altun, mahalledeki Kur’an Kursu’na katılan çocuklar ile mahallenin diğer çocukları için etkinlik düzenledi.YAŞAM
KUPA HEYECANI
Kırıkkale'de düzenlenen Türkiye İç Anadolu Şampiyonlar Turnuvası, kupa töreniyle sona erdi. YAŞAM
YAŞLI ÇİFTE DESTEK
Akçakavak köyü yangını sonrası evlerini kaybeden Haydar ve Dürdane Gündoğan çiftine destek sağlandı. YAŞAM
HUZUREVİ ZİYARETİ
Kırıkkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hizmete girdi. Vali H. Engin Sarıibrahim modern tesisteki sakinleri ziyaret etti.YAŞAM
PAZARI GEZDİ
Karakeçili Kaymakamı Yasin Mert, ilçe pazarında vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Pazar ziyaretinde alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Mert, pazarcı esnafına da hayırlı kazançlar diledi.YAŞAM
BEŞGEN KAFE AÇILIYOR
Beşgen Cafe Kütüphane, Kırıkkale'de düzenlenecek törenle hizmet vermeye hazırlanıyor. YAŞAM
SÜNNET ŞÖLENİ
Osmanlı döneminden günümüze miras kalan asırlık bir hayır şartını modern bir organizasyonla sahaya taşıdı.YAŞAM






















