En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Adı kütüphaneye verildi

İstanbul’da 07.06.2016 tarihinde Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca düzenlenen bombalı hain saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Emrah Pekdoğan’ın adının verildiği kütüphane törenle hizmete açıldı.
Bu haber 529 kere okunmuş. 23.04.2019 Salı 18:22

ANLAMLI BİR ÇALIŞMA

Karşıyaka Mahallesinde bulunan Fatih Ortaokulu’nda şehidimizin adının verildiği kütüphanenin açılışına; Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Aydın Tekin, İl Jandarma Komutanı J.Alb. İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Yakup Yeşilırmak, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, şehidimizin ailesi, şehit yakınları, gaziler ve öğrenciler katıldı.

 

ŞEHİT VERDİĞİMİZİ HATIRLATTI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende konuşan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Çocuklarımızın şehidimizin isminin yaşatılacağı kütüphanede onu tanıyarak, onu anarak eğitim ve öğretimlerine devam edeceklerini söyledi.Sezer, bu ülkenin 40 yıldır terör belası ile uğraştığını ama son 5 yıl içerisinde tüm terör örgütlerinin ortak hareket ettiğinin görüldüğünü ve daha iki gün önce dört Vatan evladımızı şehit verdiğimizi hatırlattı.

 

BU ÜLKEYİ EMANET EDECEĞİZ

Şehitlerimize ve gazilerimize olan minnet ve şükran duygularını ifade eden Vali Sezer "Biz Anadolu’nun kapılarını aralamaya başladığımız andan itibaren geçen bin yıl sürede sürekli şehit veriyoruz. Bu topraklar kıymetli topraklar. Bu topraklar, herkesin gözünün olduğu topraklar. Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacağız. Birbirimize daha sıkı bağlanarak, sırt sırta vererek gelecek nesillere hep beraber bu ülkeyi emanet edeceğiz " dedi. Konuşmaların ardından, “ Şehit Polis Memuru Emrah Pekdoğan Kütüphanesi” şehidimizin annesi Narişen ve babası Mehmet Pekdoğan ile Valimiz Yunus Sezer tarafından açıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir