En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yeni Kardiyolog

Yaşam Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Hastanenin Kardiyoloji Polikliniğinde Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mutlu Çiçek göreve başladı.
Bu haber 4295 kere okunmuş. 16.07.2018 Pazartesi 20:01

BAŞARILI BİR HEKİM

Yaşam Hastanesinin hekim kadrosuna yeni bir doçent hekim daha katıldı. Hastanenin Kardiyoloji Polikliniğinde Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mutlu Çiçek Pazartesi gününden itibaren görev yapmaya başladı. Böylece hastanede akademisyen kimlikli hekim sayısı arttı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Doç. Dr. Mutlu Çiçek, ihtisasını Ankara Başkent Üniversitesi’nde tamamladı. Daha sonra Amasya Merzifon Devlet Hastanesi, Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ordu Avrasya Meditec Hastanesinde görev yaptı. Doç. Dr. Çiçek, bundan sonra Yaşam Hastanesi’nde görev yapmaya devam edecek.

 

KARDİYOLOJİK UYGULAMALAR

Kırıkkale’de ve Yaşam Hastanesi’nde görev yapacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mutlu Çiçek, “Mesleki hayatımıza bundan sonra Kırıkkale’de Yaşam Hastanesinde devam edeceğiz. Kardiyolojik uygulamalarımız ve operasyonlarımızı Kırıkkale ve çevresinden gelen hastalarımız için gerçekleştireceğiz. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Kırıkkale ve çevresine hayırlı olsun” dedi.

 

NELER YAPILABİLECEK?

Poliklinik olarak gerçekleştirilecek tetkik, tedavi, uygulama ve operasyonlar konusunda bilgiler veren Doç. Dr. Çiçek, “Yaşam Hastanesinde Kardiyolojik olarak kalp yetmezliği tetkik ve tedavileri, ritm bozukluğu tetkik ve tedavileri, Koroner Arter Hastalıkları tetkik ve tedavileri, Hiper Tansiyon tetkik ve tedavileri, Periferik Arter Hastalıkları tanı ve tedavilerini yapabileceğiz. Ayrıca, Efor, EKG, EKO, kardiyografi, ritm holter, tansiyon holter uygulamaları 24 saat kayıtlı olarak devam edecek” dedi.

 

YATARAK TEDAVİ UYGULAMASI

Tedavi şekilleri konusunda da bilgiler veren Çiçek, yatarak tedavi uygulamasının da olacağını belirtti ve “Yatarak tedavi yapılmaktadır. Bunu özellikle herkesin bilmesini istiyoruz. Ayrıca, anjiyo, balon, stent, ICD, Pace Maker (Kalp Pili) gibi uygulamalarımız da yapılmakta. Bu konuda da Kırıkkale ve çevresindeki hastaların bilgi sahibi olmasını istiyoruz” dedi. Doç. Dr. Çiçek, kardiyolojik sorunlar yaşayan hastaları beklediklerini söyledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir