En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Anlaşma sağlandı

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan ile Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik arasında Sağlık-sen Kırıkkale üyelerini kapsayan özel indirim anlaşması imzalandı. Yapılan anlaşmaya göre indirim oranları şu şekilde be
Bu haber 4265 kere okunmuş. 07.12.2018 Cuma 09:05

TEŞEKKÜRLERİNİ İFADE ETTİLER

Muayene %20 (katılım Payı Hariç),Tetkik Tahlil  %30 (Her türlü görüntüleme, Kan tahlili, İşitme testi, Efor testi vb),FTR%40 (A ve B grubu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyondan fark alınmaz)Cerrahi Operasyonlar %20 Güzellik, Kozmetik %20 Yoğun Bakım Fark Alınmaz Yatan Hasta Hizmetleri %20  (Oda hizmeti, Refakatçi hizmeti, Otelcilik hizmetleri vb) Yapılan anlaşma sonrasında Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı  Ömer Akçelik’e üyeleri adına teşekkürlerini ifade ettiler.

 

BİRBİRLERİNİ TETİKLEMEKTEDİRLER

Akdoğan yapmış olduğu açıklamasında; “Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanlığı olarak şahsım ve yönetim kurulum her fırsatta üyelerimizin daha erişilebilir, daha düşük maliyetle, yüksek kalitede hizmet alabilmeleri için çaba sarf etmekteyiz. Bugün burada yapmış olduğumuz anlaşma ile kendi istekleri doğrultusunda üyelerimizin ve birinci dereceden yakınlarının; ilimizde sağlık alanında bir opsiyon olan Özel Yaşam Hastanesi’nde alabilecekleri hizmetlere daha düşük bedellerle ulaşmasını sağlamış bulunmaktayız. Bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Şahsım olarak ilimizde sağlık hizmetleri kapsamında önem verdiğimiz bir yere sahip olan Özel Yaşam Hastanesi, başta Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik olmak üzere tüm çalışanlarına kaliteli, güler yüzlü hizmet anlayışıyla faaliyet gösterdiklerinden dolayı, teşekkürlerimi belirtmek isterim.

 

FAYDA SAĞLANACAK

Ayrıca ifade etmek isterim ki tüm hizmet alanlarında kamu ve özel sektörün bir arada faaliyet göstermeleri daha güzel çalışmaları da beraberinde getirdiği inancını taşımaktayım. Her iki sektör de başarıya ulaşma anlamında birbirlerini tetiklemektedirler. Tüm bu çalışmalar ve çabaların nihayetinde hedeflenen amaç halkımızın çok daha iyi hizmet alabilmeleridir. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak şahsım ve yönetim kurulum, genel kazanımların dışında bu tür yerel edinimleri de sağlamak için mesai saati gözetmeden çabalarımızı, çalışmalarımızı sarf etmekteyiz. Bizler bu gücü üyelerimizden alarak yine üyelerimizin faydasına tüketmekteyiz. Bu vesile ile bizlere destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor bu gibi kazanımların devam edeceğini ifade etmek istiyorum.” şeklinde görüşlerini bildirdiler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir