En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bahşılı'yı sevindiren haber

Bahşılı ilçesinde birkaç gündür büyük heyecana yol açan durumla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Milli Eğitim Bakanlığı bürokratlarından Recep Zafer Tekin görevinden istifa etti, AK Parti’den aday adaylık müracaatını yapacak…
Bu haber 3488 kere okunmuş. 09.11.2018 Cuma 10:29

MÜRACAAT EDİYOR

Bahşılı ilçesinde heyecana yol açan Recep Zafer Tekin’in Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki görevinden istifa ettiği öğrenildi. Tekin’in Cuma günü saat 14:00’te AK Parti İlçe Başkanlığı’na Belediye Başkan Adaylığı için müracaatta bulunacağı bildirildi. Bahşılı Belediye Başkanlığı için adı sürekli gündemde olan Tekin’in beraberindekilerle birlikte Hüseyin Onbaşı Merkez Camii’ndeki Cuma Namazı sonrasında AK Parti İlçe Başkanlığı’na geçerek müracaatını yapacağı kaydedildi.

 

DAVETTE BULUNULDU

Tekin ve beraberindekilerin daha sonra İl Başkanlığı’na geçeceği vurgulandı. Gelişmeyle ilgili bilgi veren Tekin, “Değerli hemşehrilerimizin talep ve ısrarları doğrultusunda  kutlu ve hayırlı bir yola çıkıyoruz inşallah. Tüm hemşehrilerimizi bu özel günümüze davet ediyoruz. Nice güzel günlerin planlarını ve çalışmalarını Allah’ın izniyle birlikte yapacağız” dedi.

YorumlarBu habere toplam 1 yorum yapıldı.     'SENDE YORUM YAP'

Bunlar da ilginizi çekebilir