En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Güven tazeledi

Kırıkkale Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şubesi 7. Olağan Genel Kurulunu Kırıkkale Öğretmenevinde gerçekleştirdi. Tek aday olarak seçime giren mevcut Başkan A.Yücel Karabacak tekrar seçilerek güven tazeledi.
Bu haber 258 kere okunmuş. 14.11.2021 Pazar 16:32

KONGRE YAPILDI

Kırıkkale Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şubesi Başkanı A. Yücel Karabacak yaptığı açıklamasında "Bizim Genel Kurullarımız demokrasi şölenimiz, düğünümüz bayramınızdır. Teslim aldığımız bayrağı daha ileri taşıma yarışıdır. Bunun için de kazana tektir. O da Türk Eğitim-sen’dir. Delegelerimiz ve üyelerimizin teveccühü ile yola daha çok çalışarak devam etme kararı aldık. Hepinize tarafıma ve ekibime yönelik güven ve inancınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Karabacak, "Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Türkiye Kamu-sen Genel Başkanı Önder Kahveci beye, Türk Eğitim-sen Genel Başkanı Talip Geylan  beye, MHP il Başkanımız Erdal Baloğlu beye , Türk Diyanet Vakıf-sen Genel Başkanı Nuri Ünal beye,   Genel Başkan Yardımcılarımız Seyit Ali Kaplan ve Mehmet Yaşar Şahindoğan beylere, Keçiören Belediye Başkan Yardımcımız Merih Karayol ve Sulakyurt Belediye Başkanımız İsmail Bildik İsmail beylere, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı beye ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir