En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hedefe ulaşıldı

TÜED Kırıkkale şubesi aracılığıyla Kırıkkale Valiliği ve Belediye koordinatörlüğünde TOKİ 927 konutluk projesi başladı.
Bu haber 171 kere okunmuş. 17.08.2022 Çarsamba 18:31

KONUTLAR TAMAMLANDI

2016 yılından itibaren TOKİ 927 Hanelik projeye başladı Kırıkkale Merkez yuva mahallesinde 3 adet ticaret merkezi 1 adet 24 derslik ilköğretim okulu 2 adet cami inşaatı ve çevre düzenlemesi ve evler tamamlandı. Tamamlanan evlerin kura çekimi noter huzurunda asil ve yedek üyeler belirlenerek TOKİ’nin resmi internet sitesinden yayınlanmaya başladı. Asil ve yedek listede yer alan hak sahiplerinin sözleşmeleri 22 Ağustos 2022 tarihi itibariyle başlayacak 26 Eylül’e kadar devam edecek.

 

AYTEKİN BİLGİ VERDİ

TÜED Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin açıklamalarda bulundu, “Kırıkkale 55 bin emeklinin yaşadığı bir kent dolayısı ile konut ihtiyacı büyük önem arz etmekte idi konuya vakıf olan derneğimiz emeklileri ev sahibi yapmak için 2015 yılında girişimde bulundu. TOKİ Kanalıyla yapılması düşüncesinde hareketle Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale Valiliği ile diyaloğa geçilerek çalışmalara başlanmış olup derneğimizin çalışmaları hızlandırmak için Kırıkkale milletvekillerini de devreye sokarak 2016 yılından itibaren TOKİ 927 Hanelik projeye başladı. Bugün itibariyle Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesinde 3 adet ticaret merkezi 1 adet 24 derslik ilköğretim okulu 2 adet cami inşaatı ve çevre düzenlemesi tamamlandı dolayısı ile tamamlanan evlerin kura çekimi tamamlandı.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Noter huzurunda yapılan asil ve yedek üyeler belirlendi kura ile belirlenen listeler TOKİ’nin Resmi internet sitesinde yayınlanmaya başladı asil ve yedek listede yer alan hak sahiplerinin sözleşmeleri 22 Ağustos 2022 tarihi itibariyle başlayacak 26 Eylül e kadar devam edecek. Kura sonuçlarına ulaşmak isteyenler TOKİ’nin resmi internet sitesinden sorgulama yapabilecekler” dedi. Aytekin “TÜED Kırıkkale şubesi olarak 927 konutluk projenin bu seviyeye gelmesinden mutluluk duymaktayız. Her ne kadar bizi konuyla ilgili devre dışı bıraksalar da konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz. Sonuç olarak bu projede emeği gecen Belediye Başkanı ve Kırıkkale Milletvekillerine de saygılarımızı sunarız” ifadelerini paylaştı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir