En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hizmetler 3 katına çıkıyor

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, “Kışın boş durmadık, plan ve proje ürettik. İnşallah bundan sonra geçen yıl yapmış olduğumuz hizmetleri en az ikiye, üçe katlamak suretiyle bu sene Kırıkkalelilerle buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.
Bu haber 635 kere okunmuş. 08.04.2019 Pazartesi 11:28

KIRIKKALE´MİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, İl Özel İdaresi´nin yeni sezon açılışı ile araç parkına kazandırılan araçların teslim törenine katıldı.  Törende konuşan Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş “ İl Özel İdare olarak geçen seneki gayretli faaliyetlerimizi bu sene de arttırarak sürdürmek için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlattık. Yeni sezonun Kırıkkale´miz için hayırlı olmasını ve çalışan işçi kardeşlerimin kazasız belasız bir sezon geçirmelerini temenni ederim” dedi.

 

8 ADET ARAÇ ALINDI

Vali Yunus Sezer ise kazasız belasız bir iş sezonu dileyerek başladığı konuşmasında “ Bu millete yapacağımız hizmetleri ibadet hassasiyetiyle yapmalıyız” dedi. Sezer, Tarım ve Orman Bakanlığından 2 adet hibe kamyon , Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 2 adet hibe kamyon, İl Özel İdaresi imkânlarıyla 1 adet dozer ve 3 adet kamyonunun Kırıkkale´mize ve İl Özel İdaresi araç parkına kazandırıldığını, ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığından teslim alınan 350 adet çöp konteynerinin de köylerimize dağıtılacağını söyledi.

 

KIŞIN BOŞ DURMADIK

Sezer, “Bugün iş makinalarımızın hizmete sunulması ve aynı zamanda İl Özel İdaresi olarak bahar dönemi ile beraber iş sezonunda yazın yapacağımız işlerinde açılışını yapıyoruz. Kışın boş durmadık, plan ve proje ürettik. Hem kendi kaynaklarımızı kullandık hem de ilgili Bakanlıklarımızdan bize gerekli olan iş makinalarının hemen hemen tamamını aldık. İnşallah bundan sonra geçen yıl yapmış olduğumuz hizmetleri en az ikiye, üçe katlamak suretiyle bu sene Kırıkkalelilerle buluşturmayı hedefliyoruz. Geçen yıl 45 km kadar asfalt yol yapmıştık. Bu sene asfalt yolu 100 km´ye, geçen yıl yaptığımız stabilizeyolu da iki katına çıkarmayı hedefliyoruz.”

 

350 ADET ÇÖP KONTEYNERİ

İl Özel İdaresi yerleşkesinde düzenlenen törende dualar edilerek yeni araçlar hizmete sunuldu.  Ayrıca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından teslim alınan 350 adet Çöp Konteynerinin de köylerimize dağıtımı yapılacak. Törene Vali Yunus Sezer´in yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, protokol mensupları ve il özel idaresi çalışanları katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir