En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçe ışıl ışıl olacak

Kırıkkale'nin Yörük Türkmen şehri Karakeçili'de Ankara ve Kırıkkale girişleri ışıl ışıl olacak.
Bu haber 419 kere okunmuş. 22.04.2020 Çarsamba 11:48

İLÇEDE ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Yaptığı hizmetlerle adından çok göz ettiren ve ilklere damasını vuran Yörük Türkmen Şehri Belediye Başkanı Başkanı Veysel Aydemir, hizmetlerine, yenilerini katmaya devam ediyor. Yaptığı hizmetlerin ardı arkası kesilmeyen ilçede, bir taraftan güzelleşirken diğer taraftan, yaptığı hizmetlerle adını Türkiye ve dünyaya duyurmanın azmi ve kararlılığına devam ediyor. Her zaman hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam eden Başkan Veysel Aydemir, son çalışmasıyla şehrin girişlerini ışıl ışıl edecek. Yaklaşık 6 kilometre olan Ankara ve Kırıkkale girişlerinin refüj çalışması sona erdi. Önümüzdeki aylar içinde ise gözler ışıl ışıl olacak. Şehre girenlere farklı bir atmosfer yaşayacak. Işıklar, şehrin güzelliğine güzellik katacak.

 

15 BİN METRE KARE PARKE

Ankara ve Kırıkkale girişini Karakeçili MHP İL Genel Meclis Üyesi Bilal Bozbak ile birlikte gezen Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, Karakeçili halkına en iyisini vermek için var gücüyle çalıştığını söyledi. Başkan Aydemir, "Hoca Ahmet Yesevi ve Yeşilevler mahallelerini parke çalışmaları başladı. 15 bin metre kare parke döşendi. Döşeme işlemi devam ediyor. Bunu yaparken kültürümüzü unutmuyoruz. Parke döşenen yollara Karakeçili kilim motifleri oluşturuyoruz. Yoldan geçen insanlar,  Karakeçili halkının kültürünü görme fırsatı bulacaklar." MHP Milletvekili Halil Öztürk'e teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Aydemir, "Halil bey sayesinde belediyemize 225 bin lira para geldi. Kendisine Karakeçili sevdalısı bir insan bu parayla 100 tane çöp konteynırı alacağız ve çevre düzenlemesinde kullanacağız” dedi.

 

YARDIMDA BULUNDU

Aydemir, "Öte yandan korana virüs mücadelemiz devam ediyor. pazar girişine zabıta görevlendirdik. Pazara 20 vatandaşımız alış veriş yaptıktan sonra diğer 20 kişi giriş yapıyor. İlçede binlerce maske dağıttık. 25 tane koruyucu maske aldık. Jandarma, polis ve çalışanlarımıza bunları dağıttık. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Öte yandan 68 yaşında olan Ahmet Bal ve eşi 65 yaşındaki Safiye Bal evden çıkamadıkları ve pazara gidemedikleri için yetiştirdikleri ıspanak ile soğanı satın alarak, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıttık."

 

VALİ DESTEK OLUYOR

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer'e teşekkür ederek sözlerine devam eden Başkan Aydemir, "Sayın Valimiz Yunus Sezer bey hep yanımızda oldu ve olmaya da devem ediyor. Tarihi ve kültürel yapısı olan Yunak Çeşmesi Valimizin katkılarıyla restorasyon çalışması yapılacak. Şu anda ihale aşamasında bulunuyor. Kısa zamanda faaliyette geçirmeyi hedefliyoruz” dedi. TOKİ görüşmeleri yapıldığını açıklayan Başkan Aydemir, "Karakeçili Devlet Hastanesi arka tarafına 15 dönümlük bir alana TOKİ getirmeyi düşünüyoruz. Etüt çalışmaları yapılacak. Eğer uygun görülürse 150 dairelik bir TOKİ düşünüyoruz. İnşallah bizim ilçenin de bir TOKİ'si olacak. "

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir