En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçede bahar temizliği

Bahşılı ilçesinde Belediye ekipleri Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatıyla bahar temizliği ve ilaçlama çalışmalarına başladı.
Bu haber 194 kere okunmuş. 25.05.2022 Çarsamba 19:14

ÇALIŞMA YAPILIYOR

Bahşılı ilçesinde Belediye ekipleri Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatıyla bahar temizliği ve ilaçlama çalışmalarına başladı. İlçe genelinde gelişigüzel büyüyen atlar belediye ekipleri tarafından makinelerle tırpanlanıyor, temizlik gereken yerler temizleniyor ve haşere ve böceklere karşı da ilaçlama yapılıyor. Ekiplerin ilçe geneline dağıldığı ve her yere el attığı gözleniyor. Başkan Tekin, temizlik ve ilaçlama konusunda sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak çalışmaları anlattı.

 

TEMİZLİK VE İLAÇLAMA

Temizlik çalışmaları konusunda bilgi verildi ve “İlçemizde bahar temizliğini başlattık. Topaldede Hz Türbesi, yaya kaldırım otları, ağaçların ilaçlamasına devam edildi. Her şey daha temiz bir Bahşılı için, tüm ekinimizle sahadayız” açıklaması yapıldı. Belediye Başkanı Tekin ilaçlama konusunda bilgi verdi ve  “Belediyemize kazandırdığımız son teknoloji yerli üretim makinalarla ilçemizde ağaçları ilaçlamaya devam ediyoruz. Mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim, en güzel helal kazanç alın teri ile çalışılarak kazanılan kazançtır. Durmak yok çalışmaya devam” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir