En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlk ders verildi

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Veteriner Fakültesi’nde, yeni eğitim-öğretim yılının ilk dersine katıldı.
Bu haber 282 kere okunmuş. 28.09.2021 Salı 18:07

İLK DERS YAPILDI

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Aktan’ın vermiş olduğu Zootekni 1 dersinde bu sene yüz yüze eğitime başlayan 2. Sınıf öğrencilerine hoşgeldiniz diyen Rektör, öğrencilerle yeniden bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör, Üniversite olarak öğrencilere, anne ve babaların bizlere vermiş olduğu en kıymetli emanetleri  gözüyle baktıklarını, bu çerçevede öğrencilerin akademik ve sosyal açıdan en iyi şekilde yetişmesi gayreti içinde olduklarını belirtti.

 

REKTÖR KATILDI

Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan,  öğrencilerimize, kampüs içerisinde veya dışarısında yaşadıkları herhangi bir soruna ilişkin şikayetlerini, isteklerini Üniversitemiz yönetimine ve ilgili birimlerine kolaylıkla iletebileceklerini söyledi. Öğrencilerin sorularını cevaplayan, taleplerini değerlendiren Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, öğrencilerle Üniversite içinde ve dışında pandemi tedbirlerine uymalarını tavsiye etti ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı olması temennisinde bulundu. Ziyaret fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir