Miço’ya büyük sürpriz - HABER318
En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Åžehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Miço’ya büyük sürpriz

Kırıkkale'de 7 yaşından itibaren ortopedik engelli olan Yusuf Kayalak, 31. yaş gününde beklenmedik bir doğum günü sürprizi yaşadı.
Bu haber 749 kere okunmuÅŸ. 23.06.2019 Pazar 14:31

SÜRPRİZ YAPTILAR

Kırıkkale'nin sevilen siması olan ve "Yusuf Miço" olarak tanınan Yusuf Kayalak'a sürpriz bir doÄŸum günü yapıldı. Yeni Mahalle'deki ikamet ettiÄŸi evi ziyaret eden Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, doÄŸuÅŸtan kemik daralması hastalığı sonucu 7 yaşından itibaren ortopedik engelli olan ve 24 yıldır yataÄŸa mahkum kalan Yusuf Kayalak'a sürpriz bir doÄŸum günü yaÅŸattı. Koyu BeÅŸiktaÅŸ spor taraftarı da olan Kayalak, Sezer ve Çorumlu'ya teÅŸekkür etti. Sürpriz ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren Kayalak, "Bugün doÄŸum günüm. Valim geldi. Müdürüm geldi. Mutluyum. Allah devletimizin varlığını eksik etmesin, her daim hissediyoruz. Allah onlardan razı olsun" dedi.

 

ZİYARET ETTİLER

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, "Yusuf'un bugün doÄŸum günüymüÅŸ biz de öÄŸrendik. Yusuf'u her gördüÄŸümde, Yusuf'un ismi her geçtiÄŸinde ilham alıyoruz. Hayata bu kadar baÄŸlı, kendisiyle barışık bir arkadaşımız. Allah saÄŸlık sıhhat versin, güzel yaÅŸamayı nasip etsin. Bütün engellilerimiz ile beraber Yusuf da bizim emanetimiz. Biz de fırsat buldukça diÄŸer engellilerimizle beraber Yusufumuzu da ziyaret ediyoruz" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir