En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

MÜSİAD kongre yaptı

MÜSİAD 5. Olağan Genel kurulu Taç Mahal kongre salonunda pandemi kurallarına uyularak gerçekleştirildi.
Bu haber 465 kere okunmuş. 19.03.2021 Cuma 18:15

MÜSİAD 5. Olağan Genel kurulu Taç Mahal kongre salonunda pandemi kurallarına uyularak gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan'dan boşalan Kırıkkale MÜSİAD Başkanlığına Ahmet Çetin seçildi. Yeni MÜSİAD Kırıkkale Başkanı Ahmet Çetin, "MÜSİAD; erdem, yüksek ahlak ve güven temelinde yükselen bir iş dünyası tasavvuruyla yürütülen bir Medeniyet Davasıdır'' dedi.

 

 

KONGRE YAPILDI

Program kuran-ı kerim tilavetiyle başladı. Ardından İstiklal Marşı ve Saygı duruşuyla devam etti. Ardından divan heyeti seçildi. Divan Başkanlığına  Akın Bayram, Divan Başkan yardımcılığına Onur başaran ve  Divan katipliğine Ahmet Uçan seçildi. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan telekonferans ile kongreye canlı bağlanarak duygularını dile getirdi. Kaan, "MÜSİAD’dan Genel Başkanı 2020 yılı çok zorluklarla geçti. MÜSİAD daha güçlü çıkacak. Yatırım çekerek yatırımların önünü açmak için sizlerin desteğini bekliyoruz. 2020 yolunu 1.8 büyüme ile kapattık. Çin’den sonra dünyada 2.olduk. Bir çok projenin starsını vererek hayata geçireceğiz. Hep birlikte Türkiye’nin bu fırsat alanını güzel şekilde tamamlayacağız. Mustafa beye teşekkür ediyorum. Ahmet beye yeni görevinde başarılar diyorum” dedi.

 

GENEL BAŞKAN KONUŞTU

Genel Başkandan sonra MÜSİAD Kırıkkale Başkanı Ahmet Çetin konuşmasını gerçekleştirdi. Çetin, "MÜSİAD; erdem, yüksek ahlak ve güven temelinde yükselen bir iş dünyası tasavvuruyla yürütülen bir Medeniyet Davasıdır. MÜSİAD, bu memleketin en zorlu dönemlerinde; Türkiye tarihinin parçası, şahidi ve hatta kendisi olarak doğdu, büyüdü ve kök saldı. Memleketin geçtiği her keskin dönemeçte milletinin yanında oldu. En çetin imtihanlarda bile MÜSİAD Ailesi, kenetlenerek bir arada kalmayı başardı. Bu nedenle MÜSİAD sadece bir sivil toplum kuruluşu değil; bir okul, bir aile, bir gelenek ve bir aşk gibi büyüdü. Kırıkkale, 1920’li yıllarda ilk mühimmat fabrikasının kurulmasının ardından Cumhuriyetle birlikte büyümüş ve gelişmiş bir şehridir. Sanayi atılımları ile sürekli göç alan, nüfusu hızla büyüyen ve hızla gelişen bir şehirken, atıl duruma düşen fabrikaların işçi kaybı yaşaması ile birlikte bir dönem göç veren bir şehir oluştur. Şehrimizin kurucu değeri MKE’ fabrikalarında yapılan modernize çalışmaları, TÜPRAŞ, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve son dönemde planlanan ROKETSAN VE ASELSAN yatırımları ile Kırıkkale’nin yeniden göç alan bir şehir olacağına inancımız tamdır. Bu projelerin hayata geçmesinde emeği olan Valimiz, Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız ve İl Başkanımıza MÜSİAD Ailesi adına buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Kırıkkale yeni atılımlarla yeniden savunma sanayinin gözdesi, Orta Anadolu’nun yükselen değeri olacaktır.''dedi.

 

KAPLAN KONUŞTU

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan'da konuşmasını gerçekleştirdi. Kaplan "MÜSİAD,  her zaman mensubu olmakla gurur duyduğum,  ülke genelinde 11 bini aşan üyesiyle, kalbi memleket sevdası ile çarpan büyük bir ailenin oluşumudur. Rozetini göğsümde her zaman onurla taşıdığım MÜSİAD’ın Kırıkkale Şube Başkanlı görevinde bulunduğum yaklaşık 4 yıllık sürede bu aileye mensup olmanın verdiği sorumlulukları yerine getirme gayretinde olduk. Yönetim kurulu ve şube üyelerimizle birlikle şehrimiz ve ülkemiz için katma değer sağlamanın arayışında olduk. Bu anlamda sosyal, kültürel ve ekonomik alanda proje bazlı çalışmalar gerçekleştirdik.

 

BU BİR AYRILIK DEĞİL

Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkanımız Sn Abdurrahman Kaan ve Yerel Üst Kurul Başkanımız Sn Ahmet Şekerli olmak üzere, tüm genel merkez yöneticilerimize, bürokrasimize, belediye başkanımıza ve bugüne kadar beni hiç yalnız bırakmayan yönetim kurulu ve şube üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı. 4 yıl önce bayrağı devraldığımız gibi bugün Sn Ahmet Çetin’e devrediyoruz. Bu bir ayrılık değil. MÜSİAD ailesinin vizyonuna yakışır bir şekilde şube başkanımıza ve şubemize desteğimiz sürecek. Hep birlikte çalışmalarımızı sürdürecek, şehrimize ve ülkemize faydalı olabilmek için üstün çaba içerisinde olacağız. Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Sn Ahmet Çetin ve yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum. Katılımlarınız için teşekkür ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.''dedi.

 

YENİ YÖNETİM KURULU

Asil üyeler:

Ahmet Çetin, Muharrem Durusoy, Yıldırım Çiçek, Hacı Erdal, Murat Kılıç, Mehmet Olgun, Haluk Ercan, Engin Kaplan, Mustafa Özer, Mehmet İlhan.

 

Yedek Üyeler:

Hakan Şahingöz, Ahmet Uçan, Çağrı Cilasun, Onur Başaran, Adem Sungur, Melike Narin, Çağrı Parlak, İlhan Soyalp, Yalçın Yumuş, İsmail Kaya,

 

Denetleme Kurulu Üyeleri:

Mürsel Akçay, Erhan Erdal, Haydar Yöntemli, Burhan Göztepe, Haydar Akay, İsmet Duman.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir