En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Okullar şenlenecek

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemin başlamasıyla ilgili bir mesaj yayınladı.
Bu haber 408 kere okunmuş. 15.02.2021 Pazartesi 18:00

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemin başlamasıyla ilgili bir mesaj yayınladı. Tüfekçi mesajında, salgının eğitim öğretimi de etkilediğini, ancak kademeli olarak eski günlerde olduğu gibi tüm düzeylerde eğitimin yüz yüze yapılacağını ve avlularının tekrar öğrencilerin sesleriyle süsleneceğini söyledi.

 

 

TÜFEKÇİ AÇIKLAMA YAPTI

Bir yılı aşkın genelde uzaktan eğitim şeklinde eğitim öğretimin devam ettiğini aktaran Tüfekçi, mesajında şunları söyledi: “Bütün bir dünyayı etkisi altına alan salgın süreci, hayatın her alanında olduğu gibi eğitim öğretim alanını da çok büyük oranda etkilemiş ve "yeni normal" olarak ifade edilen bir standartla bizleri tanıştırmıştır. Yaklaşık bir yılı kuşatan bu dönemde, kısmi ve kontrollü olarak yüz yüze eğitim yapılmış olsa da genel olarak 'uzaktan eğitim'le öğrencilerimizin bu noktadaki ihtiyaçları karşılanmaya çalışılmıştır.Milli Eğitim Bakanımız Sayın Selçuk'un öncülüğünde okullarımız, salgın döneminin gereklerine en uygun şekilde yüz yüze eğitime hazırlanmışlardır. Daha önceden kamuoyuna da duyurulduğu üzere salgın koşullarının hafif seyrettiği ya da virüsün hiç görülmediği köy ve benzeri yerleşim yerlerindeki tüm ilkokul ve ortaokullar ile tüm bağımsız anaokulu ve özel eğitim anaokullarında haftada 5 gün, 2020/2021 Eğitim Öğretim Yılının ilk günü, 15 Şubat tarihinde yüz yüze eğitime geçilecektir.

 

HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

01 Mart tarihinden itibaren ise tüm resmi ve özel ilkokullarda ve bu ilkokulların bünyesindeki ana sınıfları ile özel eğitim sınıflarında, haftada 2 gün yüz yüze eğitim yapılacak, tüm resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8. sınıflarında da yüz yüze eğitime başlanılacaktır. Ümit ediyorum tüm düzeydeki sınıflarımız en kısa sürede yüz yüze eğitime geçmiş olacaklardır.Tüm okullarımızın avlularının tekrar öğrencilerimizin sesleriyle süslendiği; öğretmen odalarının tekrar eğitim adına yapılan sohbet ve tahlillerle şenlendiği; sınıflarımızın tekrar hayat bulduğu günlere erişmek dileği ile 2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Yarıyıl Döneminin hayırlı olmasını diliyorum.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir