En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sağlık toplantısı

CHP Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından sağlık sorunlarının ve sağlıktaki gelişmelerin masaya yatırılacağı önemli toplantı gerçekleştiriliyor.
Bu haber 272 kere okunmuş. 14.04.2022 Perşembe 18:41

TOPLANTI YAPILACAK

CHP Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından sağlık sorunlarının ve sağlıktaki gelişmelerin masaya yatırılacağı önemli toplantı gerçekleştiriliyor. Toplantı 16 Nisan Cumartesi  günü saat 13:30’da Kültür Merkezi’nde başlayacak. Toplantıda ülke ve il genelindeki sağlık sorunları ve sağlıktaki gelişmelerin ele alınacağı, branşında uzman hekimlerin konuyla ilgili açıklamalarda bulunacağı bildirildi.

 

TOPLANTI AÇIKLAMASI

CHP’den yapılan duyuruda, “16 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da Kırşehir Milletvekilimiz Dr. Metin İlhan ve Kırıkkale Milletvekilimiz Av. Ahmet Önal'ın da katılımlarıyla Kırıkkale İl Kültür Merkezi'nde CHP Kırıkkale İl Başkanlığımız bünyesinde faaliyet gösteren İl Sağlık Komisyonumuz halkımızla bir araya geliyor... Sağlık hakkında her şeyi konuşmak için tüm halkımız davetlidir” denildi.

 

KİMLER KATILIYOR?

Toplantıda CHP Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan, Dahiliye Uzmanı Bülent Yıldız, Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Şenol Önder, Acil Servis Hekimi Dr. Çiğdem Karaer, Üroloji Uzmanı Op. Dr. Emrah Topbaş, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Abdülkadir Yanartaş, Anesteji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Burak Aktan ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. İbrahim Kasapoğlu, branşları ve sağlıktaki gelişmelerle ilgili bilgi verecekler.

 

NELER KONUŞULACAK?

Konuyla ilgili açıklamada, Sağlık sistemimizi hektimleriizle değerlendiriyoruz. Mevcut durumun saptanması, sorunları ortaya konması, çözüm önerilerinin sunulması, pandemi hakkında her şey” bilgisi paylaşıldı. Toplantı CHP Kırıkkale İl Başkanlığı Sağlık Komisyonu tarafından organize ediliyor ve isteyen herkes toplantıya katılabilecek.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir