En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Takım kampa girdi

Afyonkarahisar’da kampa giren Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, antrenmanlarına dolu dizgin devam ediyor.
Bu haber 62 kere okunmuş. 26.07.2024 Cuma 18:39

TAKIM KAMP YAPIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 4. Grupta mücadele sergileyecek olan Kırıkkalegücü Futbol Takımı, Afyon Afbel Thermal & Spa Hotel’de 12 gün sürecek olan kampta hazırlıklarını sürdürüyor. 28 kişilik kafile, hem gündüz hem de akşam antrenmanlarıyla yeni sezona sıkı şekilde hazırlanıyor. Motivasyonun yüksek olduğu takım, şimdiden sergilediği birlik ve beraberlikle bütün taraftar camiasından takdir toplamaya başladı. Kulüp Başkanı Adnan Duman ve yönetimi de, oluşturduğu başarılı kadrolarla herkesin gönlünü kazandı.

 

TAKIMDA ÇEKİŞME BÜYÜK

Takım içerisinde davranışlar, ısınma hareketleriyle başlayan ve alışma süreciyle devam edecek olan idmanlar, diğer günlerde ise kondisyon, taktik çalışmalar, çift kale maçları ve hazırlık maçı gibi süreçle devam edecek. Teknik Direktör Ercümend Coşkundere’nin öğrencileri, sezon başlamadan önce kampta büyük bir moral depoluyor. Sezon sonu ‘şampiyonluk’ parolasıyla birbirlerini destekleyen futbolcular, yeşil zeminde forma almak için birbirleriyle de kıyasıya bir mücadelenin içinde olacaklar.

 

ÇOK GÜZEL GEÇİYOR

Teknik Direktör Ercümend Coşkundere, kamp ve antrenman sürecinin şuanda iyi gittiğini söyledi. Takım içerisinde bir uyumun sağlandığını ve bütün futbolcuların birbirinden kaliteli olduğuna değinen Coşkundere, “12 gün sürecek olan birinci etap kampımızda bütün takım olarak hareket ediyoruz. Bu birinci etap kampı güzel şekilde tamamlayıp sezona diğer kamplarla birlikte en iyi şekilde hazırlanacağımızı düşünüyorum. Futbolcularımız yeteneklerini göstermeye başladılar. Gerçekten de hepsi birbirinden kaliteli ve değerli oyuncular. İnşallah formayı hak eden kişiye bu şansı vermek için bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.

 

HOCA AÇIKLAMA YAPTI

Coşkundere, Kırıkkale’ye bu yıl şampiyonluğu yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Bu yolun sonunda şampiyonluk olduğunu belirten Coşkundere, “Şampiyonluk için sahada bütün mücadelemizi sergileyeceğiz” şeklinde konuştu. Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanı Adnan Duman, “İnşallah bu sene şampiyon olacağız. Bütün şehrin desteği bizim yanımızda, bütün Kırıkkale bir bütün olarak bizleri destekliyor. Şuanda takımımız 28 kişilik bir kafile ile kamp sezonunu açtı. İnşallah daha da güzel kamplarla bu sezona çok iyi şekilde hazırlanacağız.

 

ŞEHİR SİZE İNANDI

Kırıkkalegücü’nün bu yıl şampiyon olması için her türlü önlemleri aldıklarını ifade eden Duman, “Size inanmış, size güvenmiş bir şehir var. Şehitler diyarı Kırıkkale olarak bu takımı bir üst lige çıkartacağınıza inanıyoruz. Yönetim kurulu olarak şampiyonluk parolasıyla yola çıktık. Güzel bir futbolcu grubu oluşturduk. Hepinize inanıyoruz ve şehir size inanıyor. Kırıkkale halkını, Kırıkkale insanını her geçen gün daha da çok seveceksiniz. Bu şehrin havası sert, insanı merttir. Bu formayı daha üst liglere taşımak için hep birlikte mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir