En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tam kadro katılım

İstanbul seçimlerinin sonrasında Salı günü TBMM’de gerçekleştirilen AK Parti gurup toplantısına partinin Kırıkkale teşkilatı tam kadro katılarak, hem destek görüntüsü verdi ve hem de Cumhurbaşkanı’na bağlığını bir kere daha göstermeye çalıştı.
Bu haber 704 kere okunmuş. 25.06.2019 Salı 18:19

TAM KADRO KATILIM

İstanbul seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk kez partisinin TBMM’de gerçekleştirdiği gurup toplantısında kameralar karşısına geçti. Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a partisinin Kırıkkale teşkilatı tam kadro destek verdi. AK Parti Kırıkkale Teşkilatı, İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlığında gurup toplantısına tam kadro katılım sağladı. Partinin bütün teşkilatları toplantıda hazır bulundu.

 

ERDOĞAN MEMNUN KALDI

Cumhurbaşkanı’na bu şekilde bağlılığını ve desteğini gösteren teşkilat adına açıklamada bulunan İl Başkanı Nuh Dağdelen, “TBMM’de Partimizin Gurup Toplantısında, AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı tam kadro Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımızın teşriflerini bekliyoruz. Kırıkkale daime Reisinin yanında” dedi. Zaman zaman tezahüratlarla Cumhurbaşkanı’na moral de veren teşkilatın bu desteği Erdoğan’ı memnun etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir