En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali inceleme yaptı

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde savunma sanayii alanında faaliyet gösteren iki önemli firmayı, Dünyasan Savunma Sanayi A.Ş. ve Sinerji Yüksek Teknoloji A.Ş.'yi ziyaret etti.
Bu haber 30 kere okunmuş. 23.04.2024 Salı 19:03

İNCELEMEDE BULUNDU

Ziyaretlerde firma yetkililerinden faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Makas, firmaların üretim tesislerini de gezdi. Makas, Kırıkkale'nin savunma sanayine katkılarından dolayı firma sahiplerini ve çalışanları tebrik etti. Dünyasan Savunma Sanayi A.Ş. yetkilisi Ramazan Ayan, Vali Makas'a firmanın faaliyetleri ve ürettikleri savunma sanayi ürünlerine ilişkin bilgiler verdi. Vali Makas, Dünyasan Savunma'nın ürettiği ürünlerin Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ihtiyaçlarını karşılamasında önemli rol oynadığını ve bu sayede ülkenin milli güvenliğine katkıda bulunduğunu belirtti.

 

TEKNOLOJİ ÜSSÜ OLDU

Sinerji Yüksek Teknoloji A.Ş. yetkilisi Adnan Duman da firmanın savunma sanayii alanındaki Ar-Ge çalışmaları ve ürettikleri yüksek teknoloji ürünler hakkında Vali Makas'a bilgi verdi. Vali Makas, Sinerji Yüksek Teknoloji'nin yaptığı Ar-Ge çalışmalarıyla savunma sanayimizde önemli bir yere sahip olduğunu ve bu sayede Kırıkkale'nin teknoloji üssü olma yolunda ilerlediğini söyledi. Vali Makas, her iki firmaya da Kırıkkale'nin kalkınmasına sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir