En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

15 Temmuz buluşması

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla eşi Arzu Tekbıyıkoğlu ile Polisevi'nde şehit aileleriyle yemekte bir araya geldi.
Bu haber 183 kere okunmuş. 15.07.2022 Cuma 19:50

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla eşi Arzu Tekbıyıkoğlu ile Polisevi'nde şehit aileleriyle yemekte bir araya geldi. Kırıkkale Valiliği tarafından düzenlenen yemeğe Garnizon ve Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Barış Cücen, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

 

VALİ KONUŞMA YAPTI

Vali Tekbıyıkoğlu yemekte yaptığı açıklamasında, "Aziz Milletimizin demokrasisine, bayrağına sahip çıktığı, vatanımızı işgal etmek isteyenlere karşı yeni bir destan yazdığı, karanlık geceden aydınlık güne çıktığımız 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının üzerinden altı yıl geçti. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz içerisine yuvalanmış hain FETÖ/PDY terör örgütü mensupları, o gece tarihimizdeki en alçak kanlı darbe girişimini yapmaya kalkıştılar. Ülkemizin geleceğine kast eden hain kalkışma karşısında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla Aziz Milletimiz, sel olup meydanlara akmıştır. Ülkemizin her karış toprağında olduğu gibi İlimizde de geleceğimize sahip çıkan halkımız, hain darbecilere geçit vermeyerek büyük bir  kahramanlık örneği sergilemiştir.  15 Temmuz; birlik ve bütünlüğümüze kastetmeye çalışan hain odakların, millet duvarına çarptığı tarihin adıdır. 15 Temmuz; milli iradenin, cesaretin, dik duruşun ve vatan aşkının hainlerin planlarına üstün geldiği büyük bir demokrasi mücadelesidir. Bu mücadelenin ve zaferin kahramanları aziz milletimizin tamamıdır. 15 Temmuz; tüm Türkiye’nin, milletimizin her bir ferdinin zaferidir” dedi.

 

BU BİR MİLLİ İRADE

Vali Tekbıyıkoğlu, "Bin 500 yıllık Türk-İslam tarihinde eşi ve benzeri görülmemiş böyle bir ihaneti asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Mazisi şan ve şerefle dolu tarihimizden aldığımız güçle, Cumhuriyetimizi, demokrasimizi, milli irademizi yok etmek ve hürriyetimizi elimizden almak isteyenlere karşı, milletçe tek vücut olarak istiklâl ve istikbâlimize sahip çıkacağız. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak ve 2023 hedeflerine taşımak için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz gecesi devletimizin bekası için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, milli irademize sahip çıkan siz değerli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir