En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Turizm haftasına kutlama

Kırıkkale'de Turizm Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.
Bu haber 3844 kere okunmuş. 17.04.2018 Salı 15:12

KUTLAMA YAPILDI

Kırıkkale'de  Turizm Haftası  nedeniyle etkinlik düzenlendi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programda konuşan İl Kültür ve Turizm İl Müdürü  Yahya Kemal Er, toplumda, turizm konusunda farkındalığı artırmak, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketliliğine katılımını sağlamak amacıyla kutlanan Turizm Haftası'nın bu yıl 42'ncisinin kutlandığını söyledi.
 

ETKİNLİK DÜZENLENDİ
İnsanların görme, tanıma, dinlenme ve benzeri amaçlarla bir yerden başka bir yere seyahat etmesi anlamına gelen turizmin, günümüzde ülkelerin döviz girdilerini artırıcı ve istihdam sağlayıcı özellikleriyle ülke ekonomisine katkıda bulunan bir sektör olduğunu vurgulayan Er, "Dünyada turizm algısı değişmektedir. Değişen bu turizm algısı, alternatif turizm türlerini de getirmektedir. 2017 yılında ilimizi 103 bin 350 yerli ve yabancı turist ziyaret etmiştir. İlimize turist çekebilmek için tanıtım faaliyetlerimize devam etmekteyiz." diye konuştu.
 

GENİŞ KATILIM OLDU
Programa, Kırıkkale Valisi Mehmet  İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, İl  Jandarma  Komutanı Albay  İbrahim Ayhan  Vural, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı. Turizm Haftası nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verildiği program, müzik dinletisiyle son buldu.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir