En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

18 Mart mesajı

MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Bu haber 271 kere okunmuş. 17.03.2022 Perşembe 18:16

ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK

Mesajında şehitlerimizi rahmetle anan ve zaferinin önemine dikkat çeken Başkan Dönmez, şunları söyledi:  “18 Mart Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan, varını yoğunu ortaya koyan bir milletin bağımsızlığı ve egemenliği için destan yazdığı bir zaferdir. Bu zafer, dünya tarihini değiştiren ve Türk milletinin özgürlüğü için her şeyi yapacağını tüm dünyaya gösteren bir dönüm noktasıdır. Dünyanın en güçlü ordularına, ekonomik olarak en büyük imkanlara sahip ülkelerine karşı, vatan sevgisi çerçevesinde direniş göstererek zafere ulaşan milletimiz, o ülkelere unutamayacakları bir ders vermiştir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde akılla, inançla, imanla ve özgürlük sevdasıyla savaşan Türk ordusuyla baş etmenin mümkün olmadığını bir kez daha görüyoruz.

 

RAHMETLE ANIYORUZ

Bu zaferle birlikte ‘Çanakkale Geçilmez’ sözü tarihe altın harflerle geçmiştir. Ordumuz ve milletimiz canını verir ama toprağından bir karış vermez. Yüz yıllar geçse de Çanakkale Zaferi, tarihin yazdığı en büyük zaferlerden ve destanlardan birisi olarak anılmaya devam edecektir. Gururla andığımız Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde başta ebedi Başkomutan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türk ordusunun kahraman mensuplarına, aziz Türk milletine ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir