En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

181 yaşında

Jandarma Teşkilatının 181. Kuruluş Yıldönümü Cumhuriyet Meydanında Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtına Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığınca çelenk konularak kutlandı.
Bu haber 379 kere okunmuş. 14.06.2020 Pazar 16:28

KUTLAMA YAPILDI

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Jandarma Teşkilatının 181'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk bırakma töreni gerçekleştirildi. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen törene İl Jandarma Komutanı Uğur Özmen, İl Jandarma Komutan Yardımcıları, İlçe ve Şube Komutanları ve personeller katıldı. Saygı duruşu sonrası İstiklal Marşının okunmasının ardından çelenk sunumuyla birlikte tören sona erdi.

 

GURUR AÇIKLAMASI

Kırıkkale İl Jandarma Komutanı Uğur Özmen, "Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü gururla kutlamaktayız. Jandarma Teşkilatı, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması ve vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için ülkemizin her bir köşesinde gece gündüz demeden hizmet vermekte ve yapmış olduğu başarılı çalışmalarla bizlere gurur kaynağı olmaktadır. Tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale'de de güven ve huzurun tesisinde çok ciddi çalışmalara imza atan Jandarma Teşkilatı, görev ve sorumluluklarının yanı sıra hayata geçirdiği insan odaklı sosyal projeler ve kültürel hizmetlerle, vatandaşlarımız ile devlet arasında önemli bir köprü oluşturmaktadır” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir