En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

2 bin talep alındı

Kırıkkale’de uygulamaya konulan Kapınızdayız projesi devam ediyor.
Bu haber 104 kere okunmuş. 29.11.2022 Salı 18:21

ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Kırıkkale’de uygulamaya konulan Kapınızdayız projesi devam ediyor. Kırıkkale Valiliği himayelerinde sürdürülen Kanıpızdayız Projesi kapsamında ziyaretler devam ediyor. Aralarında Kaymakamlar, il ve ilçe müdürlerinin de bulunduğu görevliler tarafından gerçekleştirilen hane ziyaretlerinde 3 bin 68 talep alınırken, bu taleplerden 2 bin 220’sinin olumlu bulunarak karşılandığı bildirildi.

 

3 BİN 694 AİLEYE ZİYARET

Kırıkkale’de bir süre önce başlatılan Kapınızdayız projesi sahada uygulanmaya devam ediyor. Kesintisiz olarak her hafta devam eden hane ziyaretleri kapsamında bu hafta 3 bin 694 aile ziyareti gerçekleştirildi. Perşembe günleri gerçekleşen ziyaretlere il merkezinde İl Müdürleri ve diğer görevliler, ilçelerde ise Kaymakamlar ve ilçe müdürleri tarafından gerçekleştiriliyor. Vatandaşların talepleri Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nun talimatıyla karşılanırken, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulunuluyor.

 

3 BİN 68 TALEP ALINDI

Proje kapsamında son yapılan ziyaretlerde vatandaşların taleplerinden 2 bin 220’si olumlu bulunarak karşılandı. Konuyla ilgili Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamada “Kapınızdayız projesi kapsamında; kaymakamlarımız, il ve ilçe müdürlerimiz Perşembe günleri vatandaşlarımızın evlerine konuk  oluyor. 3694 aileye yapılan ziyarette, vatandaşlarımızca muhtelif konularda 3068 talepte bulunulmuş olup bu taleplerin 2220’i olumlu olarak değerlendirilerek sonuçlandırılmıştır.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir