En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Fuara katıldılar

Silaha adını veren şehir olan Kırıkkale Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Van Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtılıyor. Kırıkkale Kültür ve Turizm Müdürlüğü Van'da gerçekleşen Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuar
Bu haber 2788 kere okunmuş. 01.10.2018 Pazartesi 10:48

FUAR ETKİNLİĞİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, TURSAB ve bir çok kurumun desteği ile 9. kez 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Van’da gerçekleştirilen Turizm Fuarının açılışı yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Saffet Aksun ve Taşan kardeşlerinde yer aldığı fuarda ilimizin tanıtımı  için  özel gayret  gösteriliyor.  9. Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılım sağlandığını ifade eden Kültür ve Turizm Bakanlığı Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Saffet Aksun, "Kırıkkale'yi fuarda en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlarımıza ilimizin tarihini ve kültürel değerlerini anlatıyoruz" dedi. Aksun konuşmasının devamında , "Turizmin gelir payından şehrimiz daha iyi faydalanması için fuara katılan turizmcilerle gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Bu payı nasıl artırabiliriz, şehrimizi nasıl tanıtabiliriz düşüncesi ile turizmcilerle sürekli toplantılar yaparak fikir alış verisinde bulunuyoruz" diye konuştu.

 

KATKI SAĞLIYOR

İlimizin tanıtımı için Van’a giden heyet, şehrimizi doğasıyla, müzik ve yemek kültürüyle tanıtmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Saffet Aksun'un temsilen katılmış olduğu Van Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, ülkemizin ve çok sayıda ülkenin turizm zenginlikleri, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan tüketicilere göstermeyi hedefleniyor.Ziyaret eden yerli ve yapancı ziyaretçilere ilimizin tüm güzellikleriyle tanıtılarak, gelecek yıllar turizm noktasında emin adımlarla ilerlemek ve şehrimize ekonomik katkı sağlama olanağı yaratılıyor. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir