En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Fabrika kurulacak

Kırıkkale TSO Eylül ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda meclis üyelerine KOBİ Destek Kredisi konusunda bilgi verildi.
Bu haber 3535 kere okunmuş. 01.10.2018 Pazartesi 10:50

FUAR VERİMLİ GEÇTİ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı Meclis toplantısı Ömer Akçelik başkanlığında gerçekleştirildi. TSO Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Harun Özer’in okuduğu Ağustos ayı gelir gider tabloları oylanarak kabul edildi. Azerbaycan’da düzenlenen Savunma Sanayi Fuarına TSO ve Ahiler Kalkınma Ajansı destekleriyle katılan firmalar adına konuşan Meclis üyesi Adnan Duman, fuar boyunca 54 firma ile birebir görüşme imkanı bulduklarını bunlardan 3’ü ile satış aşamasına geçildiğini belirterek Azerbaycan Fuarının verimli geçtiğini ifade etti.

 

TEŞEKKÜR EDERİZ

TSO üyelerine geçtiğimiz hafta kullandırılmaya başlanan KOBİ Destek Kredisi hakkında meclis üyelerine bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, kredi için anlaşılan 8 bankanın herhangi bir masraf almadan kredi vereceklerini, Kırıkkale genelinde TSO üyelerine toplam 2,5 milyon liralık kredi kullandırılacağını söyledi. Kırıkkale’ye yapılan ve yapılması planlanan yeni yatırımlarla ilgili bilgiler de veren Varlı, bir İstanbul merkezli bir firma tarafından  Balışeyh’te 130 dönüm arazi üzerine yeni bir mermi fabrikası kurulacağını söyledi. Firmanın 10 yıllık planında Kırıkkale’ye yapmayı düşündüğü yatırım tutarının 100 milyon dolarlık olduğunu belirten Varlı, firmanın fabrikayı kurmak için önce Eskişehir’de bir arazi almayı planladığını ancak Ak Parti Kırıkkale milletvekili Ramazan Can’ın ısrarlı daveti ve ricasıyla yatırımı daha fazla masraflı olmasına rağmen Kırıkkale’ye kaydırdıklarını öğrendiklerini ifade ederek bu yatırımı Kırıkkale’ye kazandırdığı için milletvekili Can’a teşekkür etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir