En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

3 puanı kaptılar

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor 14. Haftada Turgutlusporla karşılaştı. Başpınar Stadyumunda oynanan maç 3-1 Kırıkkale Büyük Anadoluspor üstünlüğüyle bitti.
Bu haber 101 kere okunmuş. 27.11.2022 Pazar 16:47

ÇEKİŞMELİ BİR MAÇ OLDU

Maça etkili ataklarla başlayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 15. Dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviren Barış Çiçek Şimşekler’i 1-0 öne geçti. Öne geçtikten sonra Turgutluspor daha etkili oynayama başladı ve Turgutluspor oyuncusu Berkay Sezer golü atarak mücadelede eşitliği sağladı. Devre arasına kadar başka gol olmadı ve oyuncular soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle girdiler.

 

PUANINI 14’E ÇIKARDI

İkinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başlayan Kırıkkale Büyük Anadolsupor’da ortasaha pozisyonunda görev yapan Mertcan Akkaya oyundan çıkarken forvet pozisyonunda oynayan ve takımın en golcü oyuncusu olan Talha Aydemir oyuna girdi. 52. Dakikada Cihad Ateş sahneye çıkarak skoru 2-1 yaptı ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor 2-1 önce geçti. Kırıkkale Büyük Anadoluspor’da Maçın 89. Dakikasında Savaş Çakır golü attı ve mücadelenin sonucunu belirledi. Karşılaşma 3-1 Kırıkkale Büyük Anadoluspor üstünlüğüyle sona erdi. Kırıkkale Büyük Anadoluspor puanını 14’e çıkardı. Rakip takım Turgutluspor ise 18 puanda kaldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir