En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

300 kişi üretiyor

Kırıkkale’de Özgür Av Market olarak çeşitli iş sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Alper Özgü, Vali Yunus Sezer’in büyük gayret ve destekleri sayesinde...
Bu haber 310 kere okunmuş. 16.06.2020 Salı 18:04

Kırıkkale’de Özgür Av Market olarak çeşitli iş sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Alper Özgü, Vali Yunus Sezer’in büyük gayret ve destekleri sayesinde cerrahi maske üretim atölyesini Kırıkkale’ye kazandırdı. Şuanda 250 kişiye ekmek kapısı olan Özgü, devlet destekli alacağı 50 kişilik personeliyle de bu sayıyı 300’e çıkartacak.

 

 

ÜRETİM YAPILIYOR

Samsun yolu üzeri 4. Kilometre Yahşihan adresinde faaliyet gösteren cerrahi maske üretim atölyesinde gerekli hijyen ve güvenlik kurallarına uyuluyor. Sosyal mesafenin korunduğu, işçilerin günlük olarak sağlık kontrollerinden geçtiği atölyede üretilen maskelerin tamamı sağlığın korunmasında büyük önem rol oynarken, diğer taraftan da belgeli, kaliteli ve Sağlık Bakanlığı onaylı olması da dikkatleri üzerine çekiyor.

 

BİLGİLER VERDİ

Maske üretim atölyesi hakkında açıklamalarda bulunan işletme sahibi Alper Özgü, “Bu süreci bize yönlendiren, Kırıkkale’ye teşviklerde bulunmamızı sağlayan Valimiz Yunus Sezer’e sonsuz teşekkür ederim. Bizim aklımızda böyle bir şey yoktu. Sonrasında Valimiz bizleri yanına çağırdı bu maske satışlarıyla ilgili böyle bir şey var bunu bir çözelim araştır dedi. O süreçte herkes maskeyi 5 liraya satarken bizler 1.30’a 1.40’a Kırıkkale’ye satışına sunduk Valimiz Yunus Sezer’in sayesinde şehrimiz maskeye çok para vermesinler diye. Daha sonra üretim atölyesinin kurulması noktasındaki tüm yollarımızı Valimiz açtı devletin sunduğu imkanları seferber etti” dedi.

 

GÜNLÜK KAPAÜSİTESİ YÜKSEK

Özgü, konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Bu işe ilk başladığımızda günlük 200 bin kapasiteli idi. Daha sonra istihdamımız ve makinelerimizin sayısı arttıkça bu sayı giderek yükseldi. Şuanda günlük üretim kapasitemiz 1 milyon.  Burada çalışan 250 kişi tamamen benim istihdamım altında. Kısa bir süre içerişinde de 50 kişiyi devlet destekli olarak istihdam edeceğiz. Toplamda çalışan 300 çalışanımız olacak. Üç vardiya şeklinde çalışma sergiliyor. Ürettiğimiz maskeleri anlaştığımız bir firma var. Tüm dünya genelindeki ülkelere ulaşımını sağlıyor.

 

BAKANLIK ONAYLI

Siz değerli kullanıcılarımız lütfen maske alırken ne olduğunu, nerede üretildiği belli olmayan maskeleri almasın. Bizlerde 5 farklı kategoride maske üretimimiz gerçekleşiyor. Sağlığınızı hiçe sayanlara yardımcı olmayın. Maskelerimiz sağlık bakanlığı onaylı ve tüm dünyanın kabul ettiği yüzde 99.9 test raporları olan maskemizdir. Çünkü herkesin sağlığı bizim için önemli. Maske fabrikamızda devletimizin ve milletimizin her daim en kaliteli üretim yaparak yanındayız. Ve en güzeli de Korona virüs ile mücadele ederken 300 kişiyi fabrikamızda istihdam ettirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir