En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

TSO’da ilk toplantı yapıldı

Kırıkkale İş Dünyasına önemli hizmetler yapacağız Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası´nın seçim sonrası oluşan yeni meclisiyle ilk toplantısını Ömer Akçelik Başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda meclise yani katılan üyelere bilgilendirme yapıldı.
Bu haber 3808 kere okunmuş. 01.05.2018 Salı 16:02

HAYIRLI OLSUN

Nisan ayının ilk haftası yapılan seçimle yeniden oluşturulan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi ilk toplantısını Ömer Akçelik başkanlığında gerçekleştirildi.  Toplantıda ilk kez meclis oturumuna katılan yeni üyelere Yönetim Kurulu ve Meclisin görevleri, faaliyetleri ve bilinmesi gereken konular anlatıldı. Büyük bir seçimi atlatarak oluşturulan yeni meclisin Kırıkkale´ye hayırlı olmasını dileyen Meclis Başkanı Ömer Akçelik, yeni dönemde Kırıkkale iş dünyasına önemli hizmetler yapacaklarına inandığını söyledi.

 

ÜYELERİMİZLE BİR BÜTÜNÜZ

4 yıl için seçilen yeni Yönetim ve yeni Meclisin Kırıkkale´ye daha şevkle hizmet edeceğini söyleyen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, farklı listelerden seçilerek meclise giren tüm üyelerin artık bir bütün olduklarını, Kırıkkale için hep beraber çalışarak başarılı işlerin altına imza atacaklarını söyledi. 

 

MADDELER KABUL EDİLDİ

Meclis ve yönetimin sağlıklı çalışabilmesi için toplantılara devam gerekliliği olduğunu vurgulayan Varlı, ayrıca 3-6 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 3. Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri fuarı ile ilgili de meclis üyelerine bilgi verdi. Hesapları İnceleme Komisyonunun da oluşturulduğu toplantıda daha sonra Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu meclis üyelerine gündemde bulunan yönetim kurulu faaliyetlerini ve Mart ayı gelir-gider cetvelini okudu.  Okunan maddeler oya sunularak mecliste kabul edildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir