En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sel afet oldu!

Kırıkkale’de akşam saatlerinde başlayan yağmur tıpkı Ankara’da olduğu gibi afete yol açtı. İl merkezinde araçlar yolda mahsur kaldı. Bir çok ev ve işyerini sel suları bastı.
Bu haber 5687 kere okunmuş. 07.05.2018 Pazartesi 22:15

ARAÇLAR SUDA KALDI

Kırıkkale akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmura teslim oldu yine. Bir anda başlayan ve uzun süre devam eden yağmur nedeniyle akla gelen her yeri sel suları bastı. Yollar kapandı, araçlar mahsur kaldı, bir çok ev ve işyeri sularla doldu. Vatandaşlar çaresizlikten ne yapacaklarını şaşırdılar. Caddelerde kalan araçlar terk edildi. Vatandaşlar sel suları içinde kalan araçlarından canlarını zor kurtardılar. Bir çok kişi araçlarını terk etmek zorunda kaldı.

 

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Kaletepe bölgesindeki alt geçitte araçların sular altında kaldığı haberi geldi. Daha önceki yağmurda tıkandığı için temizlenmeyen mazgalların kapalı olması nedeniyle şehir merkezi adeta denize döndü. Belediye ekiplerinin hem yetersiz ve hem de çaresiz kaldığı gözlendi.  Şehirde herkes çaresizlikten oturup sele dönüşen yağmuru izlemek zorunda kaldı. Bir çok kişi bu duruma tepki gösterdi. Vatandaşları gün içinde medya araçları ile uyaran ve tedbir almasını isteyenlerin tedbirsizliğine tepki gösterildiği görüldü.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir