En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

44 ayda 44 icraat

Bahşılı Belediye Başkanı Zafer Tekin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırıkkale'de görev yapan yerel ve ulusal medya mensupları ile bir araya geldi.
Bu haber 77 kere okunmuş. 12.01.2023 Perşembe 18:47

GAZETECİLERLE BULUŞTU

Bahşılı Belediye Başkanı Zafer Tekin, Bahşılı Belediyesi'ni 3 yıl önce 43 Trilyon lira borçla devraldıklarını belirten Başkan Recep Zafer Tekin 3 yıllık süre içerisinde başta  içme suyu, asfalt olmak üzere ilçenin en büyük sorunlarından büyük bir kısmına tamamladıklarını dile getirdi.  3 yılda 44 projeyi hayata geçirdiklerini belirten Recep Zafer Tekin bürokratik çevre, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan'ın destekleri ile birçok projeyi ilçede hayata geçirdiklerini dile getirdi. Bahşılı ya 15 Temmuz Demokrasi Meydanı kazandırdıklarını belirten Başkan Recep Zafer Tekin özellikle ilçede öğrencilerin  eğitim alanında, vatandaşların Kırıkkale'ye rahat ulaşımları konusunda, cenaze hizmetleri konusunda Bahşılı Belediyesi olarak birçok projeyi tamamlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını dile getirdi.

 

PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ

Bahşılı ilçesine yapılacak olan 5. Etap  TOKİ konutlarının da hayata geçeceğinin müjdesini veren Başkan Recep Zafer Tekin 220 konutluk projenin Bahşılı ilçesinin üst kısmında bulunan vericiler mevkiinde hayata geçeceğini vurguladı. 220 konutluk projenin manzarasıyla, çarşısı ile ve sosyal altyapısı ile Bahşılı kadar Kırıkkale'den de çok sayıda vatandaşın ilgisini çekeceğini beklediklerini dile getirdi. Bahşılı Belediyesinin adeta 24 saat çalıştığını belirten başkan ekip arkadaşlarının hizmet konusunda son derece özverili olduğunu dile getirerek personeline basın huzuruna teşekkür etti.

 

 

44 AYDA NELER YAPILDI?

Bahşılı Belediye Başkanı Zafer Tekin’in yaptığı icraatlar, “15 Temmuz Şehitler Meydanı 5400m2. (1.316.297.00 TL + KDV)  Yapıldı. Toki Kanalizasyon Problemi vardı yeni hat döşenerek çözüme kavuşturuldu. Kırıkkale su birliğinden su temini için 1300m çelik boru alındı 50 inç (Yaklaşık 4 milyon) İlçemiz arıtılmış temiz suya kavuşturuldu. İlçe içerisindeki asayiş olaylarının  çözümü için 5G teknolojisine sahip 60 kamera takıldı online olarak izleniyor. Toki Cami temeli atıldı inşaatı devam ediyor, bitme aşamasına geldi. Toki Bim alışveriş merkezi getirildi. Toki Kapalı Pazar yeri yapıldı. Toki parkı yapıldı hizmete açıldı.(2.5 milyon) Yürüyüş yolu-Bisiklet yolu dahil. Bahşılı Belediyesi halk otobüsleri alındı (5 Adet) ve elektronik Bahşılı bileti (e@babil) uygulamasına geçildi.65 Yaş üzeri, malul, şehit ve gazi yakınları ücretsiz faydalanıyor.

 

DİĞER ÇALIŞMALAR

Ücretsiz öğrenci servisi devam etmektedir. Asri mezarlık ve ihale duvarı yapıldı, (159.864.48 TL + KDV- 53.000.00 M2) Cenaze yıkama ve morg ünitesi yapımı Cenaze işlemleri (İlk andan itibaren tüm işlemler, yıkama, kefenleme, defin, sonrası ikramlar pide-ayran-su-lokum) 24 Saat kesintisiz su hizmet vermektedir. Çöp toplama ve Yol Temizleme Makinesi alındı ve Günlük yol temizliği yapılmakta. Araç Parkına bir çok ilave araç ve iş makinesi kazandırdık. 19 yıldır yapılamayan çevre yolu, Bahşılı Atatürk bulvarı tamamı 25 cm kalınlığında asfalt yapıldı. İlçe giriş köprüsü eksiklikleri tamamlandı ve hizmete alındı. WhatsApp ihbar hattı kurulumu ve problemlerin geri dönüşümü. Tatlı su hattı döşendi, depo yapıldı ve hizmete alındı. Sadece Şehit ve Gazi yakınlarının kullanımına ait olan 2.500 m2 donanımlı park yapıldı. 1050 m Türkiye’nin en büyük direksiz kıl çadır düğün salonunu ilçemize kazandırdık. İki katlı Bahşılı Gençlik merkezi ve yüzme havuzu yaptırıldı.

 

YENİ ARAÇLAR ALINDI

İlçedeki tüm parkların tamiratı ve yenilenmesi.(5 adet yeni park ) Otobüs bekleme durakları yapıldı. İlçemizde ilk defa 24 saat hizmet veren Taksi durağı ihalesi yapılıp, halkın hizmetine sunuldu.(3Adet) Giysi bank kuruldu, ihtiyaç sahiplerine yeni kıyafet ve ayakkabı yardımı yapıyoruz. İlçemiz içerisine 12.968 m 25 cm kalınlığında sıcak asfalt atıldı. Beton yol yapıldı. Bahşılı Kıraathanesi ve okuma evi açıldı. Hidayet Doğruer kısmi su hattı döşendi (2.000 m) su problemi çözüldü. İhtiyaç sahibi öğrencilere Telefon hatlı Tablet dağıtıldı. Kademe -Atölye ve Çalışma odaları -İtfaiye merkezi yapıldı. 2022 Model İş  Makinesi Kazıcı Yükleyici alındı Yedi ton kaldırma kapasiteli büyük iş makinesi alımı (FIAT HITACHI) Tam donanımlı hasta nakil aracı alındı.

 

BORÇLAR KAPATILDI

36 yıllık Bahşılı Belediye tarihinde Topaldede HZ 3.200m asfalt yol yapıldı ve 100m derinlikten sondaj ile su çıkarıldı. Kahveden personel toplanmaya son verildi, elektronik mesai takip sistemi kuruldu. 40 aydır maaşlar her ay düzenli ödüyoruz. Belediyemize ait 2019 yılı öncesi icra borçları kapatıldı. 2019 öncesi ödenmeyen elektrik ve  piyasa borçları ödendi. 5 m yüksekliğinde ilçemize şelale yapıldı ve aile piknik alanı yapıldı. İlçemize Noter kazandırdık ve 2022 Model Mercedes çöp toplama aracı alındı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir