En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Abalı, güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı, geçtiğimiz hafta başladığı ilçe kongrelerini merkez ilçe kongresiyle tamamladı.
Bu haber 1017 kere okunmuş. 17.08.2020 Pazartesi 20:02

KONGRE YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı, geçtiğimiz hafta başladığı ilçe kongrelerini merkez ilçe kongresiyle tamamladı. Kongrede aday olan mevcut başkan Av. Murat Abalı, 438 delegenin güven oyunu alarak yeniden başkanlık görevine seçildi.  Koronavirüs salgını nedeniyle bir hafta içerisinde kongrelerini tamamlama kararı alan MHP, hafta sonu gerçekleştirdiği merkez ilçe kongresiyle birlikte süreci tamamladı. Cumartesi kapalı pazarında virüs önlemlerine karşı düzenlenen kongreye Milletvekili Av. Halil Öztürk, İl Başkanı Erdal Baloğlu, merkez ilçe başkanı Murat Abalı, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, parti yönetimi, ilçe başkanları ve delegeler katıldı.

 

DİVAN OLUŞTURULDU

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kongrenin divan başkanlığını Baloğlu yaparken, divan sekreteri Hacılar Belediye Başkanı Koyuncu, üye MHP merkez ilçe genel meclis başkanı Azmi Özkan, üye il genel meclis üyesi İlyas Canöz yaptı. İlk olarak genel başkan Devlet Bahçeli’nin mesajını okuyan Baloğlu, daha sonra faaliyet raporlarını okudu. Baloğlu, koronavirüs salgını sürecinde başarılı şekilde kongrelerini tamamladıklarını ve bu süreçte virüs kurallarına hassasiyet gösterdiklerini dile getirdi. 

 

ABALI KONUŞTU

Merkez ilçe başkanı Abalı, “2017 yılı Nisan ayında göreve gelmiştim. Bu şerei görevde o gün heyecanlıydım bugünde sesim titriyor. Dava ve hizmet aşkımı hiçbir zaman kaybetmedim mezara kadarda kaybetmeyeceğim. 24 Haziran seçimlerinde 27. Dönem Milletvekilliği adaylığında genel merkezimizin kararıyla sıralamaya girdim. Kırıkkale’ye bir milletvekilini kazandırdık. Ve dışarıdan partimin ve teşkilatımın her daim yanında oldum.  Kısa bir süre sonra MHP’nin yine merkez ilçe başkanı olarak bu göreve devam ettim. Bugün bu kongreye kadar bu görevi ifa etmeye çalıştım. Yanımda olan herkese teşekkür ederim.”

 

YÖNETİM KURULU  ÜYELERİ

MHP’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Hacı Çalı, Yasin Babadağ, Melike Boran İsmailoğulları,  Nuri Yılmazer, Erol Işık,  Osman Seven,  Sinan Taşkıran,  Cemal Piliç,  Bekir Veske,  İsmail Hakkı Silleli,  Ercan Tanrıbuyurdu,  Alperen Akdemir,  Hanifi Atmaca,  Bülent Oktay,  Ömer Dirican,  Yılmaz Özserin,  Recep Ünal,  Yasin Hacıbektaşoğlu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir