En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Açılış öncesi inceleme

Koronavirüs salgını nedeniyle 1 Mart Pazartesi günü kademeli şekilde yüz yüze geçmesi planlanan devlet ve özel okulları gerekli hazırlıklarını tamamladı.
Bu haber 597 kere okunmuş. 26.02.2021 Cuma 16:58

VALİ İNCELEME YAPTI

1 Mart itibariyle kademeli şekilde yüz yüze eğitime açılması planlanan okullar salgına karşı önlemlerini alarak hazırlıklarını tamamladı. Koronavirüs salgını nedeniyle 1 Mart Pazartesi günü kademeli şekilde yüz yüze geçmesi planlanan devlet ve özel okulları gerekli hazırlıklarını tamamladı. Bu kapsamda Vali Yunus Sezer, çalışmaları yerinde incelemek üzere okul yetkililerinden bilgi aldı. 

 

BİLGİLER ALDI

 Vali Yunus Sezer, Osmangazi mahallesinde bulunan okulların,  Covıd-19 tedbirleri kapsamında örgün eğitime başlanılan Anaokullarını ziyaret etti. Minik öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Sezer, öğretmenlerden de eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Vali Yunus Sezer, Valilik koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından KOP destekli oluşturulan 'Bebek ve Çocuk Kütüphanesi'ni ziyaret etti.

 

KURALLARA UYULMALI

Kütüphanede, okul öncesi çocuklarımızın yanı sıra ilkokul birinci ve ikinci sınıfta okuyan çocuklarımız, hem öğrenip hem de eğlenerek dolu dolu verimli vakit geçirme imkanı bulacaklar. 1 Mart'tan itibaren ise tüm resmi ve özel ilkokullarda ve bu ilkokulların bünyesindeki ana sınıfları ile özel eğitim sınıflarında, seyreltilmiş şekilde haftada 2 gün yüz yüze eğitim yapılacak, tüm resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8. sınıflarında da yüz yüze eğitime başlanacak. 8. sınıflarda yüz yüze eğitim yapılacak günler ile eğitime başlama ve bitiş saatleri okul yönetimleri tarafından öğretmenlerle birlikte belirlenecek. Ortaokul 5, 6 ve 7. sınıflarda tüm dersler uzaktan eğitim yoluyla işlenmeye devam edilecek.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir