En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Adaylar belli oldu

İYİ Parti Kırıkkale teşkilatında 3. Olağan Genel Kurul öncesinde önemli bir gelişme yaşandı.
Bu haber 180 kere okunmuş. 04.11.2022 Cuma 18:19

İYİ Parti Kırıkkale teşkilatında 3. Olağan Genel Kurul öncesinde önemli bir gelişme yaşandı. Bir basın toplantısı düzenleyen mevcut İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, olağan kongrede İl Başkanlığına Yavuz Kuzucu’yu Merkez İlçe Başkanlığına Arap Osman Baran’ı aday gösterdi.

 

 

 

KENDİSİ ADAY OLMAYACAK

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, dün parti binasında partilileri ile bir araya geldi. İYİ Parti 3. Olağan Kongresinde İl Başkanlığına aday olmayacağını söyleyen Başkan Altınışık, parti yöneticilerinin aldığı karar doğrultusunda İYİ Parti İl Başkanlığına Av. Yavuz Kuzucu, Merkez İlçe Başkanlığına ise Arap Osman Baran’ın aday gösterileceğini duyurdu. İYİ Parti’nin Türkiye genelinde kongre kararı aldığını söyleyen İl Başkanı Altınışık, “Kırıkkale’de önümüzdeki yapılacak olan kongrede ben aday olmayacağım. 2018 seçimlerinden bir ay sonra İl Başkanlığına atandığımda ben şunu demiştim ‘2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olacağım’ demiştim. O sebepten dolayı ben aday olmayacağım. Yönetime gelecek olan arkadaşlarımız partimizi 2023 yılı seçimlerinde seçime götürecek. Hem genel seçime hem de yerel seçime götürecek. Onun için bu kongrelerimiz çok önemlidir. Adaylarımız yönetimini kurarken, çalışabilecek, zaman ayırabilecek bir yönetim kurmalıdır. Çünkü adaylarımızı organize edecekler” diye konuştu.

 

ÖRNEK OLACAK

İl ve ilçelerde tek aday gitmeye çalışın. Kavga, gürültü olmasın. Birlik ve beraberlik içerisinde tek aday ile kongre sürecimizi tamamlayalım. Kırıkkale’de ben il başkanı olarak adayları gördüm. İki isim öne çıktı. Bunlardan birisi Yavuz Kuzucu diğeri ise Arap Osman Baran idi. Bende yönetimim ile bir araya gelerek İl Başkanlığına Yavuz Kuzucu Merkez İlçe Başkanlığına ise Arap Osman Baran aday olmasına karar verdik. Kardeşlerim aldığınız sorumluluk çok önemli. Çünkü sizler partimizi genel ve yerel seçimlere götüreceksiniz. Çok büyük sorumluluklar alıyorsunuz. Dikkat edin. İçeride ve dışarıda konuşuluyor. Birileri aday çıkarıp duruyor. İYİ Parti İl Başkanlığı olarak almış olduğumuz kararı basın mensuplarının önünde açıklıyoruz. İYİ Parti İl Başkanlığına Yavuz Kuzucu ile gidiyoruz, Merkez İlçe Başkanlığına da Arap Osman Baran ile gidiyoruz. Cumartesi günü delege seçimlerimiz var. Huzur içerisinde seçimlerimizi tamamlayarak örnek olacağız” ifadesini kullandı.

 

KUZUCU AÇIKLAMASI

İYİ Parti İl Başkan Adayı Av. Yavuz Kuzucu “Sayın il başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ederim. Partimin kurulduğu günden bugüne kadar hiçbir menfaat gözetmeksizin partimizin başarılı olması için hep birlikte gayret gösterdik. Çok zor günler geçirdik hep beraber, bu zorlukların üstesinden de beraber geldik. Bugün çok şükür iyi noktalara geldik. Buda gösteriyor ki partimiz 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde iktidara gelecektir. Hizmetlerinden dolayı İl Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizde bayrağı aldığımız andan itibaren gece gündüz çalışarak, Kırıkkale’de 3-0 yapacağız. Merkez İlçe Başkanımız olacak olan Arap Osman Baran’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

BARAN AÇIKLAMASI

İYİ Parti Merkez İlçe Başkan adayı Arap Osman Baran ise; “Gönlümüz İYİ Parti’de. Bizlerde geçmişte olduğu gibi sağ kökenden gelen insanlarız. Sağ olsun başkanımız bize teşkilat başkanlığı görevini verdi ve bizde buna layık olmak için gece gündüz çalıştık. 3. olağan kongrede partimize daha iyi hizmet verebilmek için Merkez İlçe Başkanlığı görevine aday oldum. İYİ Parti’nin daha güçlü hale gelebilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yapılacak olan kongremiz hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir