En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Adaylara ziyaret

Bahşılı’nın başarılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, bu dönem aday olmayarak adından söz ettirdi ancak örnek bir davranış sergileyerek partisinin belediye başkan adaylarını seçim bürolarını ziyaret etti.
Bu haber 75 kere okunmuş. 25.02.2024 Pazar 18:52

ADAYLARA DESTEK ZİYARETİ

Bahşılı’nın başarılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, bu dönem aday olmayarak adından söz ettirdi ancak örnek bir davranış sergileyerek partisinin belediye başkan adaylarını seçim bürolarını ziyaret etti. AK Parti’nin seçim bürolarını ziyaret eden Başkan Tekin, başkan adaylarına tebriklerini iletti, başarılar diledi ve desteğini göstermeye çalıştı.

 

ZİYARET AÇIKLAMASI

Ziyaretleri ile ilgili bilgi veren Başkan Tekin, “Kırıkkale de Ak Partimizin Kırıkkale-Bahşılı-Yahşihan-Hacılar-Keskin-Karakeçili-Çelebi-Balışeyh ve seçim çalışmalarından dolayı ofisinde ziyaret edemediğimiz başkanlarımızı da telefonla arayarak başarı dileklerimizi ilettik. Kırıkkalemize hizmeti Ak Parti iktidarı ve Ak neferleri getirdi ve getirmeyende devam edecek. Hizmet yaparsa Ak Parti yapar” dedi. Başkan Tekin’in desteği takdirle karşılandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir