En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Adımları büyüttüler

AK Parti Kırıkkale İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan, “Daha büyük bir enerji ve inanç ile liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde durmadan, duraksamadan emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz” dedi.
Bu haber 340 kere okunmuş. 26.08.2021 Perşembe 16:58

BİR ARAYA GELDİLER

AK Parti Kırıkkale İl Gençlik Kolları Teşkilatı olağan yönetim kurulu toplantısını Halil Özaslan Başkanlığında gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya Başkan Özaslan, yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra yönetim ile bilgi alış verişinde bulunan Başkan Özaslan, “Seçimlerde gençlerimizin rolü çok büyük bunun için bizlere de büyük işler düşüyor. El birliği ile Kırıkkale’miz için gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.  

 

BİZ BİR BÜTÜNÜZ

Bu tür toplantıları periyodik olarak yaptıklarını belirten Başkan Özaslan, “Teşkilat olarak aile ortamını yakalamış durumdayız. Daha büyük bir enerji ve inanç ile liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde durmadan, duraksamadan emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan başta İl Başkanımız Sn. Mustafa Kaplan ‘a, Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Saygılı’ya ve Milletvekilimiz Sn. Ramazan Can’a şahsım ve teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Biz çok büyük bir aileyiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir