En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ağırtaş bilgi verdi

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş hasta ve çalışan memnuniyeti ile sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirmek amacıyla bazı sağlık tesislerini ziyaret etti.
Bu haber 600 kere okunmuş. 08.12.2019 Pazar 10:30

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş hasta ve çalışan memnuniyeti ile sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirmek amacıyla bazı sağlık tesislerini ziyaret etti. Beraberinde Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa Altaş ile birlikte ziyaret edilen binaların fiziki durumlarını inceleyen İl Sağlık Müdürümüz Dr. Murat Ağırtaş, görevli personelin istek ve taleplerini dinledi, hastalarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.

 

ZİYARETLERDE BULUNDU

İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş ve beraberindekilerinin gerçekleştirdiği ilk ziyaret Bahşılı Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi oldu. Burada doktor ve personel ile sohbet eden İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, TSM Başkanı ve Aile Hekimlerimiz ile çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu. Ardından müdür beraberindeki heyet Bahşılı 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna geçerek görevli personeli ziyaret ettiler. Burada bir süre personel ile sohbet eden il sağlık müdürü  ve beraberindeki heyet, yeni yapılan Bahşılı 1 Nolu Acil Sağlık İstasyonunun binasını inceleyerek, fiziki şartlar konularında istek ve talepleri değerlendirdiler.

 

YERİNE GETİRİLECEĞİNİ SÖYLEDİ

Daha sonra Hacılar Aile Sağlığı Merkezi ile Karaahmetli Sağlık Evinde incelemelerde bulundu. Yetkililerden binaların durumları hakkında bilgiler alan İl Sağlık Müdürü  Dr. Murat Ağırtaş, gerekli eksikliklerin giderilerek, taleplerin kısa süre içerisinde yerine getirileceğini söyledi. Müdür ve beraberindekilerin son ziyareti ise Karakeçili İlçe Hastanesi, Karakeçili Toplum Sağlığı Merkezi ve Karakeçili Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu oldu.

 

YERİNDE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYOR

Burada hastane personeli ve idarecileri ile görüşen İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, “Ziyaretlerimizdeki asıl amaç öncelikle çalışan personelimizin memnuniyeti için ihtiyaçların yerinde değerlendirilerek giderilmesinin sağlanması, bunlarla birlikte hastalarımızın daha iyi şartlar altında hizmet alabilmeleridir. Bunun içinde ilk önce binaların fiziki yapısına, eksikliklerine bakıyoruz. Daha sonra ise personelimizin teçhizat gibi istek ve taleplerini yerinde çözmeye çalışıyor, çözemediklerimizi ise not alarak en kısa sürede gidermeye çalışıyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir