En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Aileye destek ziyareti

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu dün sabah saatlerinde Yuva Mahallesi’nde evlerinde yangın çıkan Sezai-Tuğba Demirkan ailesini ziyaret etti.
Bu haber 237 kere okunmuş. 22.04.2022 Cuma 17:58

ZİYARETTE BULUNDU

Yangın sonucu hafif hasar oluşan evde incelemelerde bulunan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu aileden yangının çıkışıyla ilgili bilgi aldı. Tuğba ve Sezai Demirkan çifti yangını 5 yaşındaki çocuklarının çakmakla oyun oynaması sonucu çıktığını belirterek can ve mal kaybı oluşmadığından dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. Vali Tekbıyıkoğlu, aileye yangında hafif zarar gören evleri için Valilik tarafından gıda, giyim ve maddi yardımda bulunulacağını belirtti.

 

ÇOCUKLARLA İLGİLENDİ

Tekbıyıkoğlu’nun ilgi ve alakasından dolayı mutlu olduklarını ve olay sonrasıda devletin sıcak elinin üzerlerinde olduğunu belirten aile Vali Tekbıyıkoğlu’na teşekkürde bulundu. Evdeki incelemelerinin ardından Vali Tekbıyıkoğlu, yanıcı ve zarar verici eşyaların çocukların ulaşamayacakları yerlerde muhafaza edilmesi gerektiğini belirtti. Vali Tekbıyıkoğlu daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Dün sabah saatlerinde evlerinde yangın çıkan Sezai ve Tuğba Demirkan çiftini ziyaret ettim. Çok şükür cana gelen bir yangın değildi. Yangının faili ufak yaramaz çok sevimliydi." ifadelerine yer verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir