En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

AK Parti toplandı

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.
Bu haber 239 kere okunmuş. 31.01.2022 Pazartesi 17:31

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, hep birlikte daha da güçlüyüz vurgusu dile getirildi. Toplantıda ''biz bir aileyiz'' mesajlarıyla sona erdi.

 

 

TOPLANTI YAPILDI

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı, Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İlçe, belde belediye başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Teskilatları,  İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe teşkilatları, Kanaat Önderi ve Mahalle Başkanları katılımları ile gerçekleşti. Yapılan konuşmalarda, “Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte güçlüyüz. Güçlü bir liderin yol arkadaşlarıyız. Rabbim birlik beraberliğimizi daim kılsın” sözleri ön plana çıktı. 

 

KAPLAN KONUŞMA YAPTI

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da önümüze yine engeller koymaktan, badireler üretmekten geri durmayacaklar ve bizler hedefe yürümekten bir ve beraber yürümekten de geri durmayacağız" dedi.  Kaplan, AK Parti'de bölgecilik, kabilecilik ve zührecilik değil birlik ve kardeşlik, bu kardeşliği hiçbir fitneye mahal bırakmadan daha da güçlendirme azmi ve inancının bulunduğunu söyledi. Eski Türkiye'nin geride kaldığını aktaran Kaplan, AK Parti'nin, teşkilatlarıyla o karanlık tünelden aydınlığa çıkaran, bataklığı kurutan parti olduğunu belirtti. 

 

TAVİZ VERİLMEYECEK

Ne mutlu bizlere ki bugüne kadar hiçbir karanlık güç ve odak birliğimize, kardeşliğimize halel getiremedi. Hiçbir güç doğusundan batısına kuzeyinden güneyine bu cennet vatanın, bu güzel insanların arasına nifak ve nefret tohumlarını ekemedi. Ant olsun hep birlikte zalime boyun eğmedik, mazlumun her daim yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ifadesiyle, biz ancak secdede ve rükuda eğiliriz. Allah'tan başka hiç kimsenin huzurunda eğilmemeye devam edeceğiz. Birlikte güçlüyüz anlayışından hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz."

 

ÇALIŞMALARI ANLATTILAR

Türkiye aydınlansın diye 2002'de yola çıkan bu hareketin milleti aydınlatmaya devam edeceğini dile getiren Kaplan, bu süreçte pek çok tuzakla, engelle, anti demokratik yollarla bu yürüyüşün sekteye uğratılmaya çalışıldığını anlattı. Kaplan, “ Birlikte güçlüyüz anlayışından hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz” sözleriyle konuşmasını tamamladı. AK Parti Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı, Mehmet Saygılı ve İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, konuşmalarında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir